De vrijetijdsmarkt

Elk jaar  mogen alle verenigingen op de eerste zondag van de maand september hun vereniging promoten. Ook onze seniorenvereniging “de Egelantier” stond met een stand op de vrijetijdsmarkt.
Een klein overzicht van een paar verenigingen.
Het plaatselijk muziekkorps vrolijkte het gebeuren op. Ook was er een danssessie ( foto is mislukt)
Je kan ook leren doedelzak spelen en een delegatie was er in uniform. Maar ik heb hun optreden gemist . Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een vereniging die je iets aanbiedt zoals deze dames die op een soort plastieken scherm op een cirkel een impressie schilderden van een poserende man. Ik zag alleen maar willekeurige kleurtjes op de cirkels !

De tijd ontbrak om er lang rond te slenterden want ik werd verwacht voor het middagmaal bij mijn zoon in Brugge. Een heerlijk namiddagje op het terras bij hen en de kleinzoons waren er ook.

 

10 gedachtes over “De vrijetijdsmarkt

 1. Doedelzak, lijkt mij nog niet zo evident.
  Tot en met vorig jaar organiseerde onze stad een sportmarkt.
  Maar dat is nu gestopt, het had een wisselend succes en het was moeilijk om de sportclubs over de vloer te krijgen om er aan te participeren.

  Like

  • Dat het aanbod groot is kan je wel zeggen. Line dance had ik wel graag gedaan en bij uitbreiding ook buikdansen hahaha. Die mevrouw( en echt niet van de jongste) die deze cursus inricht gaf een demonstratie voor me( ‘k heb beloofd geen foto te plaatsen van haar). Voorlopig moet ik daar niet aandenken. Ben al moe van niks te doen( door de medicatie en daardoor ook niet altijd zo lekker in mijn vel). Het is wel leuk wat er allemaal kan gedaan worden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.