Cartoonfestival Knokke-Heist

Dinsdag was het een ideale dag om met de fiets naar Heist te rijden om het Cartoonpaviljoen een bezoekje te brengen. Er was die dag veel wind en niet overdreven warm. Je ziet op de foto’s dat het op het strand erg rustig was. Het was  fris aan zee.

Sébastien was hier en we fietsten samen naar Heist. Ik ga elk jaar even langs en ik vond het dit jaar veel aangenamer ingericht . Je werd niet de hele tijd omver geblazen met de ene cartoon naast de andere, maar er werden grappige elementen aan toegevoegd en er was ruimte om rond te flaneren.

Tijdens de 57ste editie van het Cartoonfestival Knokke-Heist heeft de top van de Vlaamse cartoonisten zich mogen uitleven rond het thema vakantie en toerisme.
“Groetjes uit”… neemt je mee op een cartooneske wereldreis vol verrassingen en plezier!

Het cartoon paviljoen

Oma is altijd klaar voor een grapje!

In de inkomhall zie je al onmiddellijk welke cartoons prijzen hebben gehaald
( PCB= Press Cartoon Belgium) .     Die namiddag was er een workshop voor kinderen met schelpen

Vanuit het paviljoen een zicht op een verlaten strand.
Er was veel wind.

Foto genomen in het roze caravannetje. Vul je  email adres in vòòr je op de knop drukt en de foto wordt  onmiddellijk toegestuurd.

Morgen de winnaars van de Gouden, Zilveren en Bronzen hoed en nog enkele cartoons.

18 gedachtes over “Cartoonfestival Knokke-Heist

 1. Altijd leuk de beelden ervan te zien hier.
  Jongens veranderen altijd zo ineens in jongemannen hè.. ik zie dat aan mijn neefje die ongeveer van dezelfde leeftijd als Sébastien is ook. 🙂

  • Sedert een paar jaar is het cartoonfestival terug in Heist aan het Heldenplein. Oorspronkelijk was het in Heist maar wegens groeiend succes verhuisde het naar een tent op het strand vlak voor het Casino.
   Ik vind de foto ook goed gelukt. Ik vond het al formidabel dat hij op de foto wilde staan 😉

 2. Het is daar leuk om te kijken hoe en wat.En heb je kaart opgestuurd. Leuke foto van kaart. En heb je caravan meegenomen. Geintje…. Leuke kleur pas heel goed erbij jou? Aan de strand ziet daar prachtig uit. Het ziet daar gezellig uit. Groetjes,

  • Je kunt je er een hele tijd mee bezighouden om cartoons te bekijken . Het was een frisse dag en dan is zoiets wel leuk om doen. Die foto kwam onmiddellijk op je emailadres die je kon intikken en was nog gratis ook! Iemand die geen emailadres had kon die voor 5 euro kopen aan de balie.

  • Nooit gedacht dat het een deftige foto zou worden. Deed me denken aan die pasfotohokjes . Dat waren vroeger altijd lelijke foto’s.
   Er wordt gesproken van 90 000 mensen die tijdens de zomermaanden het paviljoen komen bezoeken!! Kan tellen hé !

Geef een reactie