Cartoon Festival- vervolg

Een greep uit de talrijke cartoons. Héél veel politiek getinte cartoons over Trump, Poetin, Erdogan enz… Ik koos er willekeurig enkele uit van de 400 die er te zien zijn!

Ook aan de kinderen is er gedacht met workshops en wedstrijden. Ik toonde gisteren al een workshop. Die dag ging het over schelpen. Langs de speciale kinderingang kunnen ze op speurtocht vertrekken met het doeboekje in de hand. Op verschillende plaatsen staan er lego opstellingen, ook in mini strandcabines kan je lego ‘s bewonderen .

.

.

 

.

De andere cartoons kan je tot 2 september gratis gaan bezoeken in het cartoonpaviljoen gelegen op het Heldenplein in Heist. Je krijgt er echt een goed humeur van !

18 gedachtes over “Cartoon Festival- vervolg

 1. Ik zeg ieder jaar : “daar wil ik eens naartoe”‘, maar het is er nog niet van gekomen. Maar ik heb nog tijd tot 2 september. Misschien lukt het dit jaar wel.
  Mooie sfeerfoto’s Magda !

  • Je moet het maar doen om jaar na jaar de mensen te blijven boeien. De inrichters zorgen er ook voor dat je niet het gevoel krijgt dat je weer in diezelfde tent komt. Daar zijn ze creatief in en de cartoonisten zeker en vast.

 2. Daar is zeker heel veel te zien. Echt leuk voor de kinderen. Je kleinkind vind dit prachtig om te zien. Echt iets voor de jongens. Leuke foto’s heb je gemaakt.

 3. Behalve dan van die ‘vrachtwagenshowroom’.. da’s wel een beetje heel erg zwarte humor waar ik niet om kan lachen. (en al zeker aangezien het nu net precies een jaar geleden is dat er zo’n randdebiel met een vrachtwagen dood en verderf zaaide op de Ramblas in Barcelona. :-/ )

  Die Hollandse slak vind ik ook wel een beetje oud worden.. gek toch dat ik op vakantie altijd meer Belgische auto’s met een caravan er achter zie dan Nederlandse..! :-/

  • Ik heb dan nog de braafste cartoons uitgekozen. Ironie en sarcasme : er zitten er tussen die echt aan de ribben hangen en dan is die vrachtwagencartoon maar klein bier. Veel cartoons haken in op de actualiteit en dat is er zo typisch eentje.

Geef een reactie