Bowling

Laatste woensdag van de maand is gelijk aan bowling namiddag. Ik bracht het er niet zo goed af vandaag. Ik had mijn polsbandje vergeten en dat bandje geeft veel steun aan mijn pols . Na het eerste spel ging het niet meer zo goed , de kracht was wat weg en de pijn zette op.
Kwam het door het slechte weer maar we waren met veel. We hebben vijf bowlingbanen bezet. Veel studenten en jonge kinderen waren er ook.
We zijn niet gewoon om in het quasi donker te spelen en ik merkte dat de meesten van ons toch onder hun niveau speelden. Maar ja de uitbater doet dit voor het jonge volk natuurlijk plus dan loeiharde muziek erbij. Gelukkig zette hij de flikkerende lichten niet aan. Ons bowling kwartet probeerde elkaar op de foto te zetten. Het bleek dat ik nogal met mijn armen wapper als ik speel. Ik ben me er niet van bewust. En dat wilden ze eens fotograferen. Ik mag het wapperen niet laten, vinden ze zo leuk  hahaha! Niet zo goed gelukt de foto.
Het was weer een leuke namiddag zoals het maandag ook gezellig was. We speelden voor de eerste keer terug  pétanque op de sportveldjes . De hele winter werd er in de sporthal koersbal gespeeld.

14 gedachtes over “Bowling

  1. Wow, dit katapulteert me terug even in de tijd. Vroeger met de vrienden werd dit wel vaker gedaan, zo’n avondje bowling (al dan niet met eetformule bij). Voor loeiharde muziek bedank ik dan ook in elk geval, daar kan ik niet zo goed meer tegen (40+). Het lijkt me niet zo ideaal als je al last hebt van je pols, hoop dat het allemaal nog meevalt…

    Like

    • Ja dat is waar. Ik doe voorlopig geen belastend werk voor mijn polsen. Bowlen doen we maar één keer per maand. Maar deze winter heb ik meer last dan vroeger. Warm houden zegt de dokter. Ik zie me al met handschoenen rondlopen. Tot nu toe neem ik geen pijnstillers, want dan ga ik mezelf bedriegen als ik geen pijn voel 😉 Bij een zware autobotsing heb ik met mijn beide handen steun gezocht op het dashboard om niet met mijn hoofd door de voorruit te vliegen. Jààààren later kreeg ik de rekening gepresenteerd: artrose in de polsen

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.