Site pictogram

Bowling

Laatste woensdag van de maand is gelijk aan bowling namiddag. Ik bracht het er niet zo goed af vandaag. Ik had mijn polsbandje vergeten en dat bandje geeft veel steun aan mijn pols . Na het eerste spel ging het niet meer zo goed , de kracht was wat weg en de pijn zette op.
Kwam het door het slechte weer maar we waren met veel. We hebben vijf bowlingbanen bezet. Veel studenten en jonge kinderen waren er ook.
We zijn niet gewoon om in het quasi donker te spelen en ik merkte dat de meesten van ons toch onder hun niveau speelden. Maar ja de uitbater doet dit voor het jonge volk natuurlijk plus dan loeiharde muziek erbij. Gelukkig zette hij de flikkerende lichten niet aan. Ons bowling kwartet probeerde elkaar op de foto te zetten. Het bleek dat ik nogal met mijn armen wapper als ik speel. Ik ben me er niet van bewust. En dat wilden ze eens fotograferen. Ik mag het wapperen niet laten, vinden ze zo leuk  hahaha! Niet zo goed gelukt de foto.
Het was weer een leuke namiddag zoals het maandag ook gezellig was. We speelden voor de eerste keer terug  pétanque op de sportveldjes . De hele winter werd er in de sporthal koersbal gespeeld.

Mobiele versie afsluiten