vrije tijdsmarkt

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 2021-09-03_15-04-29-2-1.jpg

Elk jaar in de maand september is er de traditionele vrijetijdsmarkt. Dit jaar ging dit event voor de eerste keer door in het park van het Cultuurcentrum met de focus op verenigen, ontmoeten en samenzijn.
Verenigingen ontmoeten elkaar, bezoekers flaneren langs de kraampjes en krijgen een indruk van het ruime verenigings-, ontspannings- en vrijetijdsaanbod in Knokke-Heist. Er is randanimatie , er zijn jeugdactiviteiten , er is muziek.
Van 10 uur tot 13 uur en daarna onder een ruime open tent( met het weer weet je maar nooit! ) is er dan als afsluiting een bbq.
Onze twee verenigingen voor senioren waren ook aanwezig met een kraampje( Er zijn nog andere senioren verenigingen.)

Het was heerlijk weer en iedereen liep met een smile rond want het was toch een vraagteken of het volk zou trekken in het park van scharpoord daar waar het jaar en dag op de markt in de Lippenslaan was.Het was wel merkbaar dat corona nog niet helemaal vergeten was want er waren minder standjes en ook de andere ligging zal wel een rol gespeeld hebben.

een kleine greep van de ruim 50 kraampjes die er waren :

een klein fragmentje van de pipes en drumband

Een mooie dag waarin je kon kennis maken met wat er allemaal mogelijk is om je vrijetijd voor jezelf zinvol in te vullen.

6 gedachtes over “vrije tijdsmarkt

    • Normaal gaat dit door begin september, maar door corona is alles opgeschoven en het was afwachten hoe het weer zou zijn. Het is gelukkig héél goed meegevallen met het weer en de locatie moet nog meer bekend geraken. Minder kraampjes maar ook niet erg veel reclame gemaakt ervoor. Misschien wat voorzichtig geweest hoe het met de corona cijfers zou gaan.

    • Ja het was echt gezellig en inderdaad zat het weer mee die dag. Ik heb al geweten dat het snertweer was en dat het allemaal letterlijk in het water viel. Jammer voor de inrichters en de mensen die graag eens willen tonen wat hun vereniging doet. Het is ook de bedoeling om nieuwe leden te verwerven hé!

Geef een reactie