Een tussendoortje !

Omdat ik het zo leuk vond!

Tijdens de wintermaanden zijn er praktisch geen meeuwen te zien in mijn tuin.
Maar op een morgen zat een grote meeuw op de schoorsteen . Ik denk dat het dezelfde is die altijd op deze schoorsteen komt zitten.
Hij keek strak vooruit , een keer naar links, een keer naar rechts en zette dan zijn keel open met een gekrijs van je welste!
Wellicht was hij akkoord dat het gras voor de eerste keer gemaaid was. Het rook ook zo fris 🙂

12 gedachtes over “Een tussendoortje !

    • Bij manier van spreken ben ik opgegroeid tussen de meeuwen! Ze zijn ons decor aan zee ,hahaha . Maar je moet echt kordaat optreden als ze zo in duikvlucht op je afkomen vooral als ze maar iets van eten bespeuren in de tuin bijvoorbeeld. Het politiereglement is er gekomen omdat de mensen ze eten gaven en ze echt een plaag werden in de stad .Ik zag vandaag een zwerm meeuwen in de tuin van de buren. Die hadden een heleboel brood in hun tuin gegooid! Ik hoop dat ze dit niet herhalen want ik ga hen er over aanspreken. Het is niet voor niets dat er een paar meeuwen op de schoorsteen komen zitten Ik had het eerst niet in de gaten. Het graan dat ik voor de vogeltjes gooi interesseert hen gelukkig niet anders heb ik ook een probleem. Pffff

      Like

  1. Meeuwen zoekt warmte op. Mooie foto’s. Meeuwen kunnen heel hard krijsen. Het klopt. Ik zie jou tuin mooie narcis is uitgekomen. Kleintjes ook. Het tuin ziet heel goed verzorgd uit. Lekker gemaaid. Fijne week.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.