scharpoord

Het was een regenachtige dag en zeker geen terrasjes weer (op het dak van cc.Scharpoord). Ideaal om het Cartoonfestival binnen te bekijken. We hadden buiten al de panelen langs het zegemeer en in de tuin van scharpoord bekeken, nu gingen we eens binnen kijken. Toen moesten we nog reserveren maar ondertussen was die reservatieplicht afgeschaft.
We waren er zeker niet alleen. Maar het viel wel best mee. Iedereen respecteerde elkaar en bleef wat op afstand. De tentoonstelling was verdeeld over verschillende kamers. Je liep oa in een duikboot en in een bank…In een duikboot kon je de cartoons van Lectrr bekijken onder roodkleurig licht en je stapte ook een kluis van een bank binnen waar het geld zomaar op de vloer lag( met een afbeelding van Lectrr erop. Wat dacht je wel? 🙂

Cartoons genoeg . Ik plaats er hier enkele.

Het is onmogelijk om de beste er uit te halen. Er zijn er zoveel en iedereen vindt wel iets anders het mooist of het grappigst.

Lego was alom tegenwoordig om verschillende sport disciplines uit te beelden. In de bovenzaal waren de cartoons gegroepeerd volgens de sportdiscipline;

En als afsluiter een selfie die je kon nemen in een decor in de afdeling van het wielrennen!! De foto werd je toe gemaild! Leuk toch!

En uitrusten van het slenteren van cartoon naar cartoon kan in de gezellige cafetaria .. Daar kom je altijd wel iemand tegen die je kent, zo ook deze keer. Een hartelijk weerzien met bekenden na zo’n lange tijd . Zeker omdat de cafetaria héél lang dicht was.
Daarna door de regen terug wandelen naar de auto die we niet meer kwijt konden op de ruime parking van scharpoord maar een eind verder in de Meerlaan. Een regenachtige dag die leuk was ingevuld.

8 gedachtes over “scharpoord

  1. nogmaals een regendag, ideaal voor een bezoek aan het ccScharpoord

    een mooie en grappige laatste foto Magda

    ik wel dit ook wel eens gaan bekijken, maar toch liever met wat beter weer

    groeten

  2. Jullie gaan er vaak op uit en gelijk heb je. Spijtig dat het slecht weer was en jullie in de regen nog een eind naar de wagen moesten .Maar aan zee is altijd wel iets te zien .Humor op dat festival zal zeker voldoende aanwezig geweest zijn maar kamers met rood licht vind ik niet prettig en ogen moeten zich dan telkens weer aanpassen. Ziet er verder een een mooie uitstap uit..

    • Tijdens de vakantiemaanden is er inderdaad veel te doen en te zien aan de kust. Zelfs wordt er gezorgd dat er ook binnenactiviteiten zijn. Maar eenmaal de zomermaanden voorbij valt alles wel terug in zijn normale plooi.

Geef een reactie