Carnavalstoet 3

 Ik denk dat iedereen die hier langskomt zo zachtjesaan verzadigd is van Carnaval!! Het was leuk om zien, de muziek opzwepend, de deelnemers door het dolle heen. Echte close ups maken was bijna niet mogelijk door de grote groepen die aan mekaar klisten! Alle middelen zijn gebruikt om er een fantastisch mooie stoet van te maken. Proficiat aan alle deelnemers !

ps: er steekt een foto bij waarop je op een tractorwiel kunt lezen FC Peperbusse. De Peperbusse is de naam van de kerktoren in St Kruis, een dorpje gelegen tussen Oostburg en Aardenburg. Op een boerderij in St Kruis gelegen te midden de landerijen  heb ik in mijn kinderjaren alle vakanties  doorgebracht bij Tante Regina en Nonkel Clement (http://dekindertjes.skynetblogs.be/archive/2009/02/20/de-appelstraat.html )

15 gedachtes over “Carnavalstoet 3

 1. Wat een mooie foto’s en leuke reacties onder de foto’s. wij zijn inderdaad de carnavals vereniging uit Sint Kruis die volgend jaar zijn 44ste deelname zal brengen in de optocht van Aardenburg. voor meer informatie kijk dan eens op onze website!
  Tevens word er dit jaar ter ere van het 800 jarig bestaan van het dorp een rommelmarkt georganiseerd! plaatsen zijn nog beschikbaar!

 2. Oostende heeft inderdaad een peperbusse.
  Moet er hier ergens foto’s van hebben, maar zou niet weten waar ik moet zoeken.
  Veel te lang geleden.
  Als ik er nog eens passeer maak ik er nog eentje van je.

 3. Zo.. heb alle carnavalspostjes achter elkaar bekeken.. het was een prachtig kleurrijk geheel zeg.. ze hebben er echt heel erg hun best op gedaan! en jij hebt je uitgeleefd met je fototoestel! 🙂
  Groetjesss!

Geef een reactie