Einde van het herfstverlof bij oma

Vandaag zouden beide kleinzoons komen. Maar de oudste had zo’n last van zijn onlangs vier getrokken wijsheidstanden dat hij terug naar de dokter moest. Spijtig want hij was ook graag nog een dagje naar oma gekomen.

Met Sébastien was ik deze week niet alleen naar de tentoonstelling van Magritte gegaan ,  maar zijn we ook een beeldje gaan maken in het cultureel centrum  in het kader van  ComingWorldRememberMe (CWXRM) .In het voorjaar heb ik samen met een vriendin in Blankenberge al een beeldje gemaakt.(logje  van 29.1.2017) en uitgebreid verteld over dit project. Nu kun je in mijn thuisstad gedurende veertiendagen ook zo’n beeldje maken. Ik vond het wel leuk voor Sébastien . Ik mocht er ook nog eentje maken.

ps: ik kan momenteel geen link maken naar het logje van 29.1.2017. Ook kan ik geen tekst tussen de foto’s schrijven. Hopelijk van voorbijgaande aard.

Vandaag kwam  Sébastien dus zonder zijn  oudere broer naar oma. Het was zo’n mooi weer ( 17 °) dat we na de middag even naar zee zijn gereden. Hij heeft een ferme verkoudheid maar even wandelen op het strand in het zonnetje en er was praktisch geen wind , dat zou hem wel geen kwaad doen!

Veel wandelaars op de zeedijk  en langs de waterlijn. Héél veel zeewier is aangespoeld .Ook veel halve mosselschelpen . De redderstoel is werkeloos (is een kunstwerk).

Om af te sluiten…hihihi… naar de Post. Hij een Luikse wafel ,ik een ijsje! We waren niet de enigen die een warme wafel of een ijsje aten .
Deze avond kwam zijn vader hem ophalen en meteen is de herfstvakantie samen met de kleinzoon voor oma voorbij.

Maar morgen begin ik echt aan het verslag over de reis naar Sevilla!!!!

 

16 gedachtes over “Einde van het herfstverlof bij oma

 1. Prachtige foto’s van dit oma – kleinzoon “onderonsje”! 🙂 Dat moet toch wel heel fijn zijn als je leuke dingen samen met de kleinkinderen kan doen, dat houd je ook jong 😉 Jammer van Sébastien zijn broer, dat hij met tandpijn te kampen had! Maar ik vind het tevens ook een fijne kennismaking met de jongste Sébastien 🙂
  Fijne genietgroetjes, Heidi

 2. Ai, wijsheidstanden laten trekken, dat is geen pretje ! hopelijk heeft de kleinzoon er niet al te veel last van gehad.
  Een ijsje of een warme wafel zijn twee ideale dingen om de herfstvakantie mee af te sluiten, Magda.

  • De oudste kleinzoon had er enorm last van . Er werden eventjes vier wijsheidstanden in één keer getrokken. Een ontsteking er bovenop ,maar een tweede antibiotica kuur lijkt nu toch te helpen.
   Wij zijn vaste klanten van de Post hé ,
   🙂

 3. De herfstvakantie zit er weer op voor iedereen. Ikzelf had maandag en dinsdag vrij. Gisteren en vandaag was ik op het werk te vinden. Strandwandelingen kunnen deugd doen bij verkoudheden. Jullie hebben je goed vermaakt daar.

Geef een reactie