Paasvakantie in zicht!

Vandaag was het de laatste donderdag van de maand en ik had mijn twee vriendinnen uitgenodigd op een feestelijke namiddag bij een van de twee seniorenverenigingen. Eén maal in het jaar worden we getrakteerd door het bestuur op een shownamiddag. Niet echt mijn ding maar kom de ene vereniging steunt de andere en dus was ik aanwezig. Elk jaar is het al een fijne namiddag geworden en nooit  beklaagde  ik het. Het zijn ook allemaal bekende gezichten die aanwezig waarmee je een babbeltje kunt slaan . Maar deze keer was het een flop. De moppen begrepen  we niet  want de twee mannen spraken een voor ons onbekend dialect . De micro was daarenboven niet goed  ingesteld en de liedjes die ze zongen spraken niemand aan. Ik hoorde iemand fluisteren “dat is animatie voor een rusthuis publiek”. En zo voelen deze senioren zich niet 🙂

Gevolg je zag na een tijdje hier en daar iemand verdwijnen uit de zaal. Mijn twee vriendinnen en ikzelf hielden het vol tot een beetje na de pauze en toen verdwenen we met tussenpauzes zogenaamd naar het toilet om het niet te veel te laten opvallen.

We maakten langs de zeedijk een flinke wandeling en genoten van de warmte van de zon. De wind die onze haren dooreen waaide was zelfs warm! Het was nog rustig op de zeedijk en op het strand. Veel strandcabines stonden er al  en hier en daar zag je al zonnekloppers. Strandclubs  moeten nog het lint doorknippen voor de start van de Paasvakantie!   De Invasie van toeristen kan beginnen!!

Toen we een foto wilden maken bij het beeld van de Redders kwam er een meisje aangelopen, ze klauterde vliegensvlug langs het laddertje omhoog en ging tussen de twee redders zitten! Een durvertje!! Haar vader riep haar maar we deden teken dat we dit best leuk vonden. Leuk toch?

 Deze twee foto’s hierboven zijn niet erg scherp omdat ik teveel heb ingezoomd.  Bij de eerste foto zie je in e verte het  baggerschip dat nog aan het werk is! En op de onderste foto  kun je zien dat het strand wel opgevoerd  is met zand maar de vloedlijn  komt veel hoger  dan voorheen!  De foto geeft niet zo goed weer dat er een ferme helling is van het droge zand naar het natte zand.

5 gedachtes over “Paasvakantie in zicht!

  1. jammer dat de entertainment niet aangepast was aan het publiek.
    Goed idee om de tijd te gebruiken om van een wandeling te genieten.

    OT: ‘linea recta naar boven’ reageer je op mijn blog. Dat wil ik nu al jaren doen, eens hoog in een gebouw naar boven gaan in Londen, liefst in de Shard, al kost dat veel geld. En ik vind er steeds de tijd niet voor.
    Ga nog eens moeten terug gaan 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.