Familie tijdens het herfstverlof…

…dat is samen genieten van een mooie zonsondergang op het strand in Cadzand (nl).
Het Luxemburgse nichtje was met dochter en kleinzoon opnieuw voor een weekje in het vakantiedomein Roompot in Cadzand.
Gezonde lucht voor de kleine Leo en profiteren deed hij. Het weer viel tot nu toe best mee. De regen was er met tussenpozen ,de zon vulde de rest van de dag op.

Zij verblijven elke keer in een vakantiewoning in Cadzand ook deze keer. Zij willen er het maximum uithalen vooral voor de kleine jongen , dus reed ik zelf naar Cadzand op een namiddag .We bleven gespaard van regen en konden genieten van de zon en tevens van een prachtige zonsondergang en…de wind namen we er maar bij!

…dat is chatten en mooie foto’s ontvangen van de zoon die met vrouw en jongste zoon in Venetië zit en geweldig veel geluk heeft met het weer. Venetië was ook de stad waar mijn schoolvriendinnen en ik naar toe zouden reizen toen corona roet in het eten gooide. Het is er tot nu toe niet meer van gekomen.

…dat is videochatten met de Cedric( de oudste zoon van mijn zoon) die twee maanden stage loopt in het Universitair Ziekenhuis voor Moeder en Kind in Cochabamba( Bolivië ). Hij stuurde al veel foto’s op van zijn uitstappen tijdens de weekends oa van de zoutvelden in Uyuni en van de nationale parken en de woestijn

Ik kijk al uit naar al de verdere verhalen en foto’s….

15 gedachtes over “Familie tijdens het herfstverlof…

 1. Ik ben al naar Venetie geweestmet de schoolvriendinnen maar ik denk dat je om een of andere reden niet meekon
  Zal wel nog eens lukken. misschien volgend jaar

 2. Fijn dat de familie weer in Cadzand is en jij er gemakkelijk naar toe kan.
  Andere famile in Venetiê en kleinzoon op stage in Bolivia en wat stuurt die leuke foto’s door.
  Jij wordt wel verwend Magda

  • Ja die hebben de smaak van de kust alhier te pakken. Voor het kind is het ideaal omdat die een vorm van psoriasis heeft en de zeelucht is erg goed voor hem.
   Ja ik weet dat ik word verwend door mijn kinderen en kleinkinderen daar ben ik me terdege van bewust.

 3. Wát een mooie post! heb ervan meegenoten! vooral van die exotische beelden uit Bolivia! Heel toevallig was ik zélf weleens in Cadzand en Venetië hehe.. maar zó mooi zag ik het toen niet hoor!

  • Krijg je geen zin nog eens naar Cadzand te komen ? Je zal het niet meer herkennen. Helemaal volgebouwd en niet echt meer het dorpje van vroeger. Venetië …misschien volgend jaar. En van Bolivia is het alleen genieten van de verhalen en de foto’s. Zo ver zal ik nooit meer geraken.

  • Ik geniet mee met Cédric en zeker als je hem aan de chat zo enthousiast bezig hoort. Gelukkig is het ginder allemaal meegevallen . Hij heeft verplicht Spaans moeten leren anders ging de uitwisseling niet door! Is ook wel nodig om daar in een ziekenhuis te kunnen werken.

Geef een reactie