Verjaardag

Neen ik ben niet jarig en ook niemand in de familie. Wel een lieve dame bij de senioren die haar verjaardag wilde vieren met vrienden en kennissen en daar hoorde ook een deel van de seniorengroep toe.
Het feest ging door  op 25 augustus in Hof ter Mude , een mooi restaurant vlakbij de Nederlandse grens.
De aperitief werd geschonken in de tuin en daar hoorde ook een groepsfoto bij. Nee mij vind je er niet tussen want ik nam die foto . Een Seniorvriend heeft er eentje getrokken waar ik ook opsta maar die is nog niet doorgestuurd. Hij had zich aangeboden om die avond als fotograaf te fungeren en er zijn héél wat foto’s gemaakt. Dat wordt zeker even uitzoeken om die dan aan de jarige aan te bieden.
Ik nam er enkele om dit logje te maken:

Een groepsfoto en een blik op het buitenterras waar de aperitief werd geschonken. Lang zaten we niet buiten want het werd vlug fris. Jammer eigenlijk want de grote tuin is er zo mooi. In een andere gedeelte van de tuin was er een receptie voor een trouwfeest. Je zag en hoorde hen niet eens!

  In een ruime zaal  met mooi gedekte tafels ging het feest door.
De lange tafel was voor de vrienden van de seniorengroep.
Het menu bestond uit rundscarpaccio , lamskroontje en
ijs met een coulis van frambozen. 

De jarige was in haar sas en was ook de ambiance maker van de avond.
Ze sleurde iedereen mee in de feeststemming!

Muziek en meezingers uit de jaren 60 en 70 brachten er onmiddellijk de ambiance in . Hoe later op de avond hoe meer recentere muziek. Een travestiet playbackte bekende nummers met aangepaste teksten, hilarisch in één woord . Ook kleine acts zorgden voor pret.

Lieve vriendin,
dit was een avond waarover nog lang zal nagepraat worden. Dank je wel enne… nogmaals gelukkige verjaardag!

 

14 gedachtes over “Verjaardag

 1. Heel mooie foto’s, mijn complimenten!

  Oei, ben je vanaf 60 al een senior? Shit, dan heb ik zelf nog maar 5 jaar te gaan.
  Gelukkig, want ik voel mij nog helemaal niet senior.
  Ik heb zo een gevoel: zo lang je nog deel uitmaakt van de actieve bevolking, werkt, maw, ben je toch nog niet aan senior toestanden toe.
  Ik hoop van toch nog een jaar of 10 tot 12 professioneel actief te zijn. Als ze natuurlijk de pensioenleeftijd niet verder optrekken 🙂

  • Zij voelt zich zeker nog geen senior , zij is alleenstaand, en is lid van de seniorenvereniging. Je kent dat wel hé ,via vrienden meekomen en lid worden. Het is ook zo’n gezellige bende en er zijn er toch een paar bij die zeker nog geen 60 zijn ( een paar mindervaliden) maar door iedereen aanvaard worden en geholpen daar waar nodig is.
   Jij hoort nog bij de categorie 50+ 🙂

  • Een super feestje. Ik verliet stilletjes het feest om 1 uur ( het ging echt niet meer voor mij) en dat was zeker niet gedaan in de eerste uurtjes!! Ik heb discreet van haar afscheid genomen. Niemand heeft er op gelet. Het is nooit fijn als je al mensen ziet vertrekken voor de feestgangers.

 2. Een leeftijd om te vieren.. maar dat vind ik eigenlijk van élke leeftijd hè! Blij met een jaartje erbij zeg ik altijd maar.. je weet dat sommigen het geluk níét hebben om (bijvoorbeeld) 60 te kunnen worden.. dus ja, ik juich zo’n feest van harte toe! 🙂

  • Door een chronische ziekte kan ze niet op reis gaan en daarom wilde ze samen met haar beste vrienden voor haar 60ste verjaardag een super fuif. Iedereen hielp dit feest betalen want dat was de suggestie: een envelopje .

 3. Wat gaaf zoveel bij elkaar om te vieren. Je hebt ieder geval leuke dagje gehad. Lekker gezellig geweest. Muziek was daar ook leuk om te horen voor jou. Leuke foto’s geworden. Fijne week.

Geef een reactie