Mijn familie!

Op 19 augustus was er  familiefeest . Eindelijk kregen we alle leden van mijn familie samen:
Mijn drie kinderen en hun wederhelften , mijn zes kleinkinderen met hun wederhelften en twee achterkleinkinderen. Ook mijn jongste neef ( een paar jaar ouder dan mijn oudste zoon) en zijn vrouw waren erbij ( neef links boven en zijn vrouw staat boven mij).

Het is een onvergetelijke dag geworden met een rondrit in het Heuvelland. Ik ben bezig om de foto’s na te kijken want ik kan ze echt niet allemaal posten. Met Kerst plannen we opnieuw een bijeenkomst en volgend jaar wordt het terug een themadag zoals op 19 augustus.

Iedereen bijeenkrijgen is gelukt met een Doodle( klik ) . Gedaan met over en weer te bellen of berichtjes te sturen en wachten op antwoord. Iedereen van de familie kruist een datum aan die hem/haar  past en is er één datum die past voor iedereen …dan kan het feest beginnen !

Ondertussen al een foto op de kiosk  op de Dries in Kemmel. De startplaats van een heerlijke dag!

.

.

17 gedachtes over “Mijn familie!

  1. Wat een zalige groepsfoto! Zien er stuk voor stuk gelukkige mensen uit.
    Wij mochten vorige zondag ook aanschuiven voor een familiefeest en ik heb mij kostelijk geamuseerd.
    Zelfs al kon niet iedereen aanwezig zijn, wat jammer is, maar wij lieten het niet aan ons hart komen.

  2. Tis een tijd geleden dat we de hele familie nog eens samen kregen. De oudsten zijn ondertussen van ons heen gegaan. Of er nog vraag is naar een familiefeest weet ik niet.

    • We hebben altijd erg aan elkaar gehangen en alle verjaardagen werden ook samen gevierd. Maar eenmaal de kinderen de deur uit zijn wordt dat moeilijker. In elk geval fijn dat de draad terug is opgenomen vooral met dank aan de oudste zoon en zijn vrouw.

    • Zo’n familiefeest is de enige manier om de hele familie eens samen te brengen. Vroeger kwamen ze bij mij thuis maar met de jaren is de familie zo uitgegroeid ( samenwonen en kinderen krijgen) dat het te veel is geworden. De laatste keer moest mijn woonkamer bijna omgebouwd worden om iedereen een plaatsje te geven. Verleden jaar heb ik enkel mijn drie kinderen en wederhelften gevraagd. Maar het is veel leuker als ook de kleinkinderen erbij zijn. Vandaar deze oplossing!

Geef een reactie