Opnieuw in actie !

Neen neen ik ben niet hervallen hoewel ik wel een beetje voorzichtig ben nu de griep  rondloopt. Veel weerstand zal ik wel nog niet hebben.
Ik ben in actie geschoten nu ik eindelijk van de medicatie verlost ben. Dat werkt bij mij alleen maar passiviteit in de hand. Tja het was echt nodig dat ik antibiotica kreeg, want anders was het blijven duren.
Schoorvoetend trok ik zondag naar het jaarlijks diner van de senioren want echt genezen voelde ik me allerminst en de pillen waren ook nog niet op. Maar al bij al viel het reuze mee en eerlijk ik voelde me achteraf echt blij met de vriendelijke woorden van de andere senioren.
Al vlug kwam de fotograaf weer in me boven 🙂


Ik had beloofd dat ik de andere dag naar de koersbal ging komen want het was al zo lang geleden zeiden ze. Inderdaad het was al geleden, van half december. Het was echt gezellig maar ik heb vreselijk slecht gespeeld 🙁

Gisteren was er het jaarlijks nieuwjaarsconcert in het Kursaal van Oostende. Hiervoor had ik al maanden terug een kaart gekocht. Dat concert ging uit van de Splus, afdeling WestVlaanderen. Foto’s met een gsm en flikkerende belichting op de bühne dat is gewoonweg een ramp. Maar toch even een indruk.
Dit jaar traden op  Isabelle A, Yvan, en Ben Cramer. Wat een stem heeft  Ben Cramer nog altijd!! Hij had geen moeite om het publiek mee te laten zingen en wuiven! De hoofdact dit jaar was de huldiging van Willy Sommers. Zijn fanclub heeft van zich laten horen en de hele zaal zong mee met zijn bekende schlagers! Verleden jaar was de eregaste Dana Winner. Elk jaar komt een andere artist aan de beurt die dan opgenomen wordt in de eregalerij! Leona Detiège overhandigde aan Willy Sommers een herdenkingsbeeldje .

Vandaag?

18 gedachtes over “Opnieuw in actie !

  1. Ik neem aan dat alles weer terug goed met je gaat? Door die lekker hapjes te zien heb ik honger gekregen 😀 😉 Het zal wel een mooie show zijn geweest en met vrienden maakt het nog gezelliger! Ik denk dat je er dus wel van genoten hebt! Ik herinner me vooral het liedjes “de clown” (hij was maar een clown) en “Desiree” van Ben Cramer. De cartoon “To-Do list” vind ik ook heel leuk 🙂 Weer een leuke samenvatting met mooie foto’s, Magda!
    Fijne groetjes, Heidi

  2. Ha, zo kwam je in mijn thuisstad. En was je niet zo ver van mijn winkel als je in het casino was.
    De volgende keer eens komen binnenspringen hé 🙂

    • Helemaal genezen ben ik niet. Maar ik ben toch al blij dat ik al die medicijnen niet meer moet nemen. Ik reageer altijd zo fel daarop en voel me dan ook niks waard. Vandaag was het hier 10° , maar de wind was ijskoud. Vlug de boodschappen aangehaald en dan weer binnengebleven. Een ferme hoestbui was het resultaat.

  3. Kijk maar uit. Er heerst griep. Brr… Leuke actie foto’s heb je gemaakt. Leuk om te fotograferen Magda. Wat ziet hapjes lekker uit. Jammer dat je koersbal slecht gespeeld had gedaan. Volgende keer beter. ERg leuk voor de ouderen om te doen. Meteen gezellig praatje maken. Ben Cramer heb je ook gezien zingen. Leuk dat je weer hem terig ziet. Het was gezellig geweest. Fijne dag.

Geef een reactie