De eerste sneeuw…

…en het eerste logje na mijn reis naar Wenen.
Het gaat me goed Mizzd ( dank voor je bezorgdheid 🙂 )maar na een weekje Wenen had ik helemaal nog geen zin om me weer in het dagelijkse leven te gooien. Lekker nog wat luieren en ik vond het nog leuk ook :-).
Ik merkte dat ik niet alleen lichamelijk moe was ( maar na eens goed slapen  was die moeheid over), maar geestelijk was ik  ook moe. Ik had na de reis naar Sevilla( er volgen nog een tweetal verslagjes) me zo ingespannen om de reeks zo goed mogelijk weer te geven – zodat anderen er ook iets zouden aan hebben wilden ze deze mooie stad bezoeken – dat ik nogal veel dingen rond me verwaarloosd had.  Dus schoof ik het bloggen even aan de kant en zelfs tot lezen van andere blogjes kwam ik haast niet aan toe.
Na die eerste winterprik vandaag ben ik precies wakker geschoten ! We zullen er weer eens tegenaan gaan.

9 gedachtes over “De eerste sneeuw…

  1. Aha.. nou ben al blij dat het dát maar was.. ik snap toch al nooit waar je altijd de energie allemaal vandaan haalt.. en ik snap het dan weer wél als die na twéé vermoeiende reizen toch wel redelijk na elkaar, ineens een beetje op is! Maar jij zou magda niet zijn, als je de draad niet verrekte snel weer oppakt..! Hopelijk niet té snel.. een beetje luieren mag écht wel eens hoor magda!!
    Hier lag er vandaag ook sneeuw.. maar het smelt nu in rap tempo weer weg ook!
    Groetjesss!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s