De eerste sneeuw…

…en het eerste logje na mijn reis naar Wenen.
Het gaat me goed Mizzd ( dank voor je bezorgdheid 🙂 )maar na een weekje Wenen had ik helemaal nog geen zin om me weer in het dagelijkse leven te gooien. Lekker nog wat luieren en ik vond het nog leuk ook :-).
Ik merkte dat ik niet alleen lichamelijk moe was ( maar na eens goed slapen  was die moeheid over), maar geestelijk was ik  ook moe. Ik had na de reis naar Sevilla( er volgen nog een tweetal verslagjes) me zo ingespannen om de reeks zo goed mogelijk weer te geven – zodat anderen er ook iets zouden aan hebben wilden ze deze mooie stad bezoeken – dat ik nogal veel dingen rond me verwaarloosd had.  Dus schoof ik het bloggen even aan de kant en zelfs tot lezen van andere blogjes kwam ik haast niet aan toe.
Na die eerste winterprik vandaag ben ik precies wakker geschoten ! We zullen er weer eens tegenaan gaan.

10 gedachtes over “De eerste sneeuw…

  1. Het zijn prachtige winterbeelden en ik blijf het iets magisch vinden als het landschap naar wit is omgetoverd 🙂 Nog een kleine maand en dan is het alweer lente, een seizoen waar we met z’n allen naar uitkijken. Weer nieuw leven en nieuwe energie om er tegenaan te gaan… 🙂
    Verder hoop ik dat alles goed met je gaat en wens je nog een fijne zonnige dag…
    Fijne groetjes, Heidi

  2. Aha.. nou ben al blij dat het dát maar was.. ik snap toch al nooit waar je altijd de energie allemaal vandaan haalt.. en ik snap het dan weer wél als die na twéé vermoeiende reizen toch wel redelijk na elkaar, ineens een beetje op is! Maar jij zou magda niet zijn, als je de draad niet verrekte snel weer oppakt..! Hopelijk niet té snel.. een beetje luieren mag écht wel eens hoor magda!!
    Hier lag er vandaag ook sneeuw.. maar het smelt nu in rap tempo weer weg ook!
    Groetjesss!

Geef een reactie