Leuk bezoek.

Gisteren kreeg ik het bezoek van de oudste kleindochter, Elsbeth . Zij kwam met haar dochtertje Margaux, een 2 jaar en 5 maanden lieve pruts. Het was al een tijdje geleden dat ik beiden nog zag.
Maar voor jonge, werkende mensen met een kind dat overdag in de crèche verblijft is het leven druk en daarenboven hadden ze een paar maanden verbouwingswerken achter de rug. Bezoekjes brengen aan de familie wordt dan gemakkelijk uitgesteld.
Elsbeth had onlangs een berichtje gestuurd  dat overduidelijk was! Geboortejaar van papa, mama ,Margaux en een verrassing voor maart 2018! Leuk als aankondiging dat kleindochter zwanger is van een tweede kindje.
Zij kwam het oma nog eens bevestigen samen met Margaux. We maakten er een gezellige namiddag van.
Oma wordt in maart 2018 voor de tweede maal overgrootmoeder!! joepié !

 

23 gedachtes over “Leuk bezoek.

  1. Prachtig nieuws.. niks zo mooi als weer een kleintje in de familie erbij hè!
    Maar sjeetje.. is kleine Margaux alweer zó groot..?? bijna 2½ alweer?? wat vliegt de tijd toch!
    Groetjesss!

    • Elsbeth kennende wisten we zeker dat er nog een kleintje zou bijkomen! Ze ziet zo graag kinderen . Jaja de tijd staat niet stil en zo’n kleintje zie je toch zo vlug veranderen. Margaux is geen baby meer en ze kan al heel wat vertellen. Gisteren leerde Elsbeth haar” Sébastien” zeggen. Een moeilijk woord voor een kleuter . Na een paar keer spelde ze het woord in Se-bas-tien ,met nadruk op de lettergrepen. Zo koddig!

Geef een reactie