Decemberdagen vervolg…

We zijn al in het nieuwe jaar gestapt ,maar toch wil ik mijn decemberdagen volledig afsluiten. Dus nog even aandacht voor december 2021

Op een namiddag waarin de hemel voor een uurtje opentrok en het eens niet regende , maakte ik een wandeling om even buiten te zijn. Ik nam wat leeggoed mee om in de glascontainer te gooien. Zo was dat ook opgeruimd uit de garage. Ik nam wel een omweg om zo eens door de wijk te wandelen . Ik herinner me dat ik nog niet zo heel lang geleden foto’s plaatste van een verloederd stuk straat . Er stond daar vroeger een oude boerderij die al was omgevormd tot een mooi buitenverblijf met nog veel grond erbij. Alles werd afgebroken en er was een bouwproject voor een 7 à 8 villa’s met elk een openlucht zwembad. Jarenlang stonden daar grote panelen waarop je de villa’s met zwembad afgebeeld zag. Er is nooit iets van gekomen en het stuk grond en de omheining die er toen geplaatst werd verkommerden. Lees het logje door te klikken op in eigen omgeving

Nu zag ik dat er grote opruimingswerken plaatsvonden en er opnieuw een plakkaat staat voor een project. Ben benieuwd of het deze keer gaat lukken. Er zijn veel struiken en bomen opgeruimd. Allemaal in een periode waarop het aanhoudend regende. Vandaar de plassen water . De ijzeren poort is tot nu toe behouden!!

Toen ik verder wandelde naar de Natiënlaan toe waar de glascontainer staat zag ik een bungalow waar het dak was afgenomen en nu plaatsen ze er een een soort blokken op. Aan de overkant stond een grote villa in Uvorm met plat dak. Nu zijn daar ook blokkendozen opgezet! Niet mijn favoriete bouwstijl. Zie het logje over de blokkendozen

Het zicht van de ondergaande zon maakte die dag goed. De auto’s die op de versmalde stroken op de Natiënlaan rijden verstoren het uitzicht niet 😉

Na het vroege Kerstfeest bij de oudste zoon en schoondochter ( 12 december) was ik op kerstavond bij mijn beste vriendin en op kerstdag zelf bij de dochter.

En toen kwamen er een paar stille dagen wat eten en drinken betrof maar wel telefoons, bezoekjes en berichtjes. En dan was 2021 voorbij!!

8 gedachtes over “Decemberdagen vervolg…

  1. Wat erg van je kleinzoon. Beterschap voor kleinzoon. Het was mooie omgeving om daar te wandelen. Je ziet ook van alles. Jullie hebben erg leuk gehad met de feestdagen. Beste wensen voor jou. En gezondheid 2022 toe! Blijf voorzichtig.

    • Nu is de pleister er al af en moet hij voorzichtig met een stok wandelen. Mag nog niet teveel op zijn voet steunen. Ja de feestdagen zijn hier goed verlopen wel goed opgepast met die corona! Hopelijk blijven we met zijn allen gezond in 2022 ! En dat Ferry maar vlug mag genezen!!

    • Wat die onbekende chauffeur bezielde weet niemand. De jongen is gelukkig nog opzij gesprongen anders werd hij vol aangereden. Hij stapte op dat ogenblik naar de parking want was juist van de tram afgestapt in Bredene en werd daar door zijn vriend opgehaald met de auto . Het gebeurde ‘s morgens om 9 uur!! Aangifte gedaan maar camera’s stonden daar niet en omstaanders hebben wel geholpen , maar in paniek heeft hij niet gevraagd om te getuigen. De eerste zorg was om vlug naar een ziekenhuis te rijden. Daarna bij de politie klacht tegen onbekenden. Het is redelijk gecompliceerd en zeker twee maanden gips.

Geef een reactie