De Njord

Tijdens de lange quarantaine periode viel het verenigingsleven stil. Nu het weer kon werd voorgesteld om dit met een etentje te vieren. Er was veel respons en veel mensen zagen elkaar pas na anderhalf jaar weer terug. Hoe konden we in september beter starten dan met een mossel etentje ( en voor de enkelingen die dit niet lusten een groot stuk kabeljauw). Als toetje kon je kiezen tussen ijs en een koffie. Raden wat ik koos :-).

Om het een beetje speciaal te maken kozen we het restaurant Njord uit gelegen in Zeebrugge ondergebracht op de zevende en achtste verdieping in het ABC torengebouw ( ABC een verwijzing naar ‘Artes-Brugge-Cruise )

De ABC-toren is meer dan alleen maar een cruiseterminal of een kantoorgebouw. Het is een polyvalent gebouw met diverse functies. Het gelijkvloers en de eerste verdieping hebben een duidelijke cruise- en onthaalfunctie, met een check-in, bagage-afhandeling, wachtruimtes, het scannen van bagage en passagiers, grenscontrole, winkelruimte, toeristische info en kunst.

Rondom het restaurant zijn hoge ramen en heb je een prachtig zicht op de vissers-en jachthaven, op de marine basis, de oude havendam, de in- en uitvaart van enorme vrachtschepen. Het is genieten van het uitzicht en het eten is er lekker . al moet ik toegeven dat ik er wel meer van verwacht had in dit mooie kader! Ben je in Zeebrugge , ga er een keertje eten ondertussen kan je genieten van het unieke uitzicht! Alle uitzichten zijn van achter glasramen getrokken.

Alle foto’s zijn aanklikbaar!

13 gedachtes over “De Njord

  1. heb er al een paar keer gegeten en moet altijd door het gebouw waar mijn identiteit wordt gecheckt als ik moet gidsen voor de mensen van een cruiseschip

    • Het is er mooi en en zeker met aan alle kanten zo’n ruim uitzicht. We waren met 50 mensen en de bediening verliep héél vlot. Alleen waren er mensen bij wie de mosselen niet genoeg gekookt waren en dat zou toch niet mogen in een klasse restaurant. Ze hebben die wel teruggenomen.

  2. Da’s echt wel een hele mooie plek om eens iets te eten!
    Jullie zijn het seizoen goed begonnen.. het ziet er gezellig en goed uit.. al hoop ik wel dat die ene meneer zijn mondkapje tijdens het eten wél afgezet heeft..! hahahaa!

    • Ja hahaha ,ik bekeek de foto nog eens en inderdaad die man had zijn mondkapje nog aan. Toen moest je nog een mondkapje opzetten bij het binnenkomen en om naar het toilet te gaan. Wellicht vergeten die af te doen.

Geef een reactie