Hemelvaart 2020

Het wordt geen dag zoals andere jaren.
Alle grote evenementen die elk jaar
op deze datum plaatsvinden

gaan niet door omwille van het Coronavirus.

Maar laat ons genieten van het mooie weer
en kijken hoe de natuur ons verwend .
En liefdevol denken  aan hen
die we even niet dicht bij ons hebben.

14 gedachtes over “Hemelvaart 2020

 1. Zolang er geen goed vaccin of medicijn tegen dat rotvirus is, zullen alle grote evenementen niet meer kunnen, aangezien je daar vaak toch wel schouder aan schouder hutje-mutje bij elkaar bent. En dat vaccin gaat nog wel even duren, dus ná de Hemelvaartsdag zal het de rest van het jaar ook niet kunnen.. en wellicht volgend jaar ook nog niet..!. In Frankrijk houden ze maar vast aan de Tour de France eind augustus.. ik vraag het me echt af of dat door zal gaan hoor.. denk het eigenlijk niet.

  • Ik begrijp dat niet van die Tour ? Hoe ze zich daar aan vast klampen. Moet er geld mee te verdienen zijn.! En dan die gekte rond dat voetbal,,pppff. Dan chapeau voor onze Burgemeester die er korte metten meemaakt Alle grote evenementen in onze stad zijn tot nader order afgelast ag. Maar ja soms moet hij ook buigen voor die Veiligheidsraad die luistert naar al die mensen die zich benadeeld voelen. Ook de eigen inwowners kunnen niet gaan sporten en onze seniorenvereniging voelt dat ook !!

   • Ah, maar da’s diezelfde burgemeester die vond dat de Ollanders de ziekte mee zouden brengen hè.. nadat alle Belgen allang dat virus meegenomen hadden op strooptocht in Zeeuws-Vlaanderen toen bij jullie de winkels al dicht waren en bij ons nog niet..! 😛
    Alles wat met geld te maken heeft wordt over gesteggeld.. da’s altijd zo en zal altijd zo blijven.

  • Ik geniet van de sfeer op de H.Bloedprocessie . Hoe mooi en ingetogen de toch redelijk lang durende optocht waardig wordt aanschouwd. Jammer voor de inrichters en de mensen die vol overtuiging deelnemen aan deze processie;

Geef een reactie