Hier ben ik weer!

Dag lieve FB vrienden. Op één van de zonnige dagen in september is deze foto genomen. Ik wil hiermee de lange stilte doorbreken en zal me terug aan het bloggen zetten. Ik heb noodgedwongen een tijdje moeten afhaken.
Daar vertel ik later wel wat meer over.

23 gedachtes over “Hier ben ik weer!

  1. Ik ben dan wel geen vriend van FB, maar ben ook blij dat je weer terug gaat bloggen hoor!
    (ik kan alleen nog maar zo slecht reageren hier.. moet me elke keer weer helemaal opnieuw inloggen bij WordPress dan.. en ik weet niet waar het aan ligt..!)

      • Kan er heel gemakkelijk op komen hoor, maar dus niet reageren.. want dan word ik uit WordPress gegooid.
        Heb ook geen flauw idee hoe dat komt.. heb vaker rare dingen.. bij Emmy moeten mijn reacties altijd gemodereerd worden.. en bij andere WP-ers moet ik steeds m’n gegevens invullen. Dus het zal wel aan mijn blog liggen, ik weet alleen niet wát.. digibeetje hè ikke!

Geef een reactie