Niks aan de hand !

Er is niks aan de hand met mij. Maar de laatste weken ben ik een beetje overrompeld door alles en nog wat. Veel uitstappen na elkaar, heel veel foto’s die moeten nagezien worden vooraleer ik die aan de twee senioren verenigingen doorgeef , veel bezoek en veel telefoontjes na 17 uur want dan is het gratis , ook veel werk in de tuin want al regende het hier en daar in het binnenland , hier zagen we geen stortvlagen of onweer . Dus sproeien maar want anders heb ik geen groenten en voor de bloemen schep ik emmers water uit het zwembad. Het water is niet geschikt om te zwemmen wel goed voor de plantjes. Als het verder zo droog blijft zal het zwembad vlug leeg geraken!

Deze week ook een paar uitstapjes met verschillende vriendinnen oa.iemand die ik al een tijdje niet gezien had en onder een gezellig etentje hebben we bijgepraat. Een andere vriendin heeft me deze week vergezeld op mijn zoektocht naar een nieuw bankstel.
Morgen ben ik  jarig , de kleinzoon is eveneens op die dag jarig en de dag erop is de zoon jarig. Dus drie verjaardagen op twee dagen. Vandaag was ik uitgenodigd bij de zoon en de oudste zoon is ook afgekomen met zijn vrouw . Dochterlief kon er niet bij zijn  ze is op dit ogenblik op vakantie in Portugal. Het leek ons het beste om het bij de zoon te doen want de twee kleinkinderen zitten in de blokperiode.
Een heel gemoedelijke dag gehad! Ik schrok wel even van de bovenste foto! Niet van de oudste zoon of mijn schoondochter  maar van mezelf. Ik ben niet gewoon om een zonnebril te dragen maar ik kreeg de raad van de oogarts om bij felle zon toch maar een zonnebril te dragen. Mijn ene oog was redelijk achteruit gegaan.
De onderste foto links is in een leuk restaurant in Sluis genomen waar we in de tuin konden eten. De rechtse foto is in het centrum van Oostburg (nl) waar een heel mooie meubelzaak is.

Zo zie je dat er met mij niks aan de hand is behalve  wat tijd tekort!

22 gedachtes over “Niks aan de hand !

 1. Magda,
  ook onzerzijds onze felicitaties. Het ziet er aan geen kanten uit dat je weer een ietsje ouder wordt, in tegendeel, te zien aan de steeds mooiere kwaliteit van je blog. Hoop dat je dit nog “tot in de eeuwigheid” kunt voortzetten.
  Veva en Wilfried uit Assebroek

 2. Nog van harte een (late) gelukkige verjaardag Magda. Net als je dochter zit ik in Portugal en zonder mijn laptop vond ik de blogs die ik altijd lees niet terug. Nu dus wel. 😁

  • Dank je voor de wensen Willy !
   hahaha, ja het tegendeel, maar te veel van huis zijn is ook niet goed. Nu wat kalmer aan en niet meer alles willen meedoen. Er moet ook nog wat huishouden gedaan worden en de tuin wat bijhouden.

  • Met mij zelf was er niets aan de hand hoor ,maar ik vond niet meer genoeg tijd om rustig te bloggen of blogjes te lezen. Wel teveel uitstappen na elkaar dat wel. Nu heb ik een paar uitstappen geschrapt . Een beetje tijd voor mezelf doet ook deugd.

 3. Van harte magda! xxx .. ik had het dus goed geraden, dat je het gisteren al gevierd hebt! Maar ik wens je vandaag ook een mooie en vooral wat rustiger dag toe hehe.
  Groetjesss!

  • Ja ik vond het wel leuk dat zoonlief voorstelde om het bij hem te vieren. Een keertje rustig voor mij. Het was ook Vaderdag en dan willen de jongens hun vader ook eens in de watte leggen. Vandaag kwamen de twee ” maandelijkse” vriendinnen op de koffie. Dat was dus wel een rustiger namiddagje.

 4. Het lukte weer niet om te reageren dus nog maar eens zonder skynet adres
  Morgen is dus vandaag dus een heel fijne verjaardag
  Ook ik blog misschien wat minder moet niet meer echt om de andere dag … zie wel wil wat meer zomeren
  Dat mailtje komt er nog hoor beloofd

 5. En morgen is dus vandaag dus een heel fijne verjaardag
  Ook ik zie wel wanneer ik blog moet niet meer zo om de andere dag zijn … ik wil wat meer zomeren
  Dus ook dat mailtje het komt er wel hoor … beloofd

 6. Gelukkige verjaardag Magda.3 achter elkaar dat hebben jullie goed gepland.Ben jij een ijverige bij zeg en ja aan foto’s is altijd heel wat werk om die in mappen te zetten en na te kijken en de tuin vraagt ook heel wat werk als je net als ik, alles alleen moet doen.

Geef een reactie