zee en strand in oktober

Niettegenstaande de Zoute Grand Prix ( van 7 tot 10 oktober) was de zee en het strand prominent aanwezig. Met het mooie weer waren er veel mensen die blijkbaar meer oog hadden voor zon en zee ! Het strandmeubilair was met mondjesmaat nog aanwezig en daar werd gretig gebruik van gemaakt! Want binnenkort moet het strand helemaal weer leeg zijn voor de komende winter: geen strandbars meer ,geen ligstoelen, geen kinderspelen….

Op de zeedijk zijn er veel kunstgaleries. Eentje sprong er deze keer in het oog. Kijk maar:

8 gedachtes over “zee en strand in oktober

 1. van strandbedden heb ik wel nooit gebruikgemaakt Magda

  ook bij warm weer ga ik niet op het strand liggen

  de kunstgalerijen sla ik wel niet over

  altijd de moeite waard

  en” le beau monde” bekijk ik wel van op een terrasje

  prettige avond

  • Ik hou wel van de zee en het strand maar zal er nooit plaats nemen in de drukte.. Een stukje strand met weinig mensen rond me.. Ik ga liever wandelen en zoals je schrijft van op een terrasje naar de flanerende ” heb-je-me-gezien-mensen ” kijken 😉

Geef een reactie