Gemeenteraads-en provinciale verkiezingen

Nu zijn alle verkiezingsbureaus gesloten  zowel daar waar nog het potlood werd gebruikt en waar het met de computer gebeurde!
Ik hoop dat iedereen tevreden mag zijn met de uitslagen. Meer kan je als kiezer niet doen.
Een bloemetje  voor allen die ervoor gezorgd hebben dat alles vlekkeloos verliep! (Ik kreeg dit mooie boeketje van een vriendin die langskwam uit Lokeren  om me beterschap te wensen)

Mijn kiesbureau was  in de sporthal van Westkapelle . In de zomer wordt daar door ons pétanque gespeeld aan de andere zijde van het gebouw. Sedert een week wordt er nu koersbal gespeeld binnen( we konden niet weten dat het mooi weer zou blijven. En dat moet op voorhand aangevraagd worden om een lokaal te gebruiken )
Er is een grote parking naast de sporthal en op de foto boven zie je rechts tussen de boomkruinen de vensters waar we deze winter koersbal spelen! Het was nog behoorlijk druk toen ik er om halftwee toekwam!

 

6 gedachtes over “Gemeenteraads-en provinciale verkiezingen

 1. En hier in Oostende hebben wij er nu misschien zicht op op wat het zal worden.
  SPA wordt hier van de troon gestoten, wat begrijpelijk is na de stoten van de huidige burgemeester.
  De kiezer heeft een duidelijk signaal gegeven, en gans de partij moet er bij inboeten.
  Oostende maakt een slingerbeweging van links naar rechts.
  Benieuwd wat dat zal brengen de komende 6 jaar.
  Mijn wens is dat Oostende terug een veilige plek wordt waar er kordaat opgetreden wordt tegen overlast en criminaliteit. Maar dat laatste is altijd al een zwak punt geweest. Hier in Oostende voelen wij dat er in Antwerpen opgetreden wordt. De boosdoeners komen zich immers hier vestigen waar het bestuur toleranter is tegen misdragers. ‘Fier op Oostende’ durfde de regerende meerderheid dan zeggen.

  Enfin, laat het ons niet te veel over politiek hebben in blogland 🙂

 2. Het was zeker spannende dag geweest. Mooie boeketje heb je gekregen. Parkeerplaats is niet zo druk. En was het feest leuk geweest? Fijne week.

Geef een reactie