8 gedachtes over “Happy Halloween

    • De man maakt er elk jaar zijn werk van. Ik kan het niet laten om even halt te houden en een paar foto’s te maken 🙂 Met vooral de kleinkinderen hebben we hier ook altijd een massa versieringen gemaakt en uitgeholde pompoenen geplaatst met kaarsjes erin. Hoe meer hoe liever. Daar is tegenwoordig in de wijk nog weinig van te zien. Al die kinderen zijn heden groot hé!! En dan zo storm en regen weer zoals gisteren zoals de laatste week zet ook niet aan om wat dan ook buiten te zetten.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.