Een speciale dag

Vandaag 8 maart is het de Internationale Vrouwendag. Jammer dat er daarvoor een speciale dag bestaat. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen. Maar dat is overal ter wereld in meerdere of mindere mate niet zo. Dus blijven we die dag maar verder aanhouden!! Jaren ver heb ik er al uitgebreid over geschreven. Ik hou het deze keer met een afbeelding genomen van internet.

Maar precies vandaag heeft 8 maart ons getrakteerd op een fikse sneeuwbui en aan de kust is het de eerste keer dat de sneeuw toch een aantal uren is blijven liggen deze winter. Dus we zullen 8 maart niet alleen linken aan Vrouwendag 2023 maar ook aan een pak sneeuw die alles veranderde in een mooi wit landschap!

3 gedachtes over “Een speciale dag

  1. Wauw bij is wel sneeuw gevallen. Bij ons niet. Alleen maar natte sneeuw bleef niet liggen. Mooi gezicht al die sneeuw. Leuke tuin heb je Magda. Gaat goed met jou? Alvast fijn weekend!

  2. ja een dag welke als elke andere dag moet zijn , helaas is dat niet zo 🙁

    flink laagje sneeuw bij jullie , best wel weer mooi hé

Geef een reactie