Mijn eerste namiddag op stap.

Ik voelde me vorige zaterdag in staat om in de namiddag eens tot mijn Brugse vriendin te rijden in gezelschap van mijn allerbeste vriendin die over me waakt als een engel. Het was meer dan een maand geleden dat ik echt eens op stap was en ik begon me gekooid te voelen.
De kinderen deden de boodschappen en wat kleine boodschappen haalde ik zelf in de Colruyt op amper vijf minuutjes rijden van mijn woning. Voor de rest was het rusten en slapen en continu vechten tegen pijn en misselijkheid . Reactie op de zware antibioticakuur die ik heb moeten ondergaan.

Op zich was de uitstap leuk. Alleen het weer was spelbreker: Het heeft de hele namiddag geregend . De ene bui volgde de andere op. En tussen twee buien door wandelden we met ons drietjes tot aan de kinderboerderij “Zeven torentjes” gelegen vlakbij haar woning . Even in het bos wandelen het bos kon niet met zo’n weer.
De cafetaria was goed bezet want op de terrassen voor- en achteraan kon je niet zitten wegens de regen. Ook op het speelplein waren bijna geen kinderen aan het spelen. Druk maar eens op (klik) dan kan je zien hoe leuk het daar is voor ouders en kinderen bij mooi weer. De wandeling op het domein tussen geiten ,schapen, kippen…. heb ik maar overgeslagen door …de regen.

Toen het even lichtjes miezerde ben ik naar buiten getrokken om wat foto’s te maken.

Jammer van het weer die namiddag maar de warmte van het gezellig samen zijn maakte veel goed ! En het was de start voor nog korte namiddagjes er op uit trekken..

17 gedachtes over “Mijn eerste namiddag op stap.

 1. Inderdaad jammer van het weer
  ben wel kunnen gaan fietsen in St Kruis tussen twee en vier uur terwijl het niet regende

 2. Jammer dat zo beetje geregend had gehad. Toch ben tussenuit geweest. Geeft voor jou bewetje afleiding. Maar herstellen moet wel tijd voor nemen. Leuke foto’s. Sterkte ermee. Knuffel voor jou!

 3. Wat fijn dat je tussenuit bent gegaan. Rustig aan doen. Komt wel weer. Mooie foto’s om laten zien. Alleen is wel jammer met de weer. Nu is het rustig weer. Ik wens jou heel veel sterkte! Knuffels voor jou!

 4. Ik lees hier pas dat je er een nare tijd op hebt zitten, waar je nog steeds de naweeën van draagt. Je reageerde snel en hopelijk herstel je goed.
  Ik las in je vorig logje ook dat je 81 bent, hoedje af voor jouw inspiratie en schrijven!

  • Ik moet nu alsmaar minder medicijnen nemen en dat doet ook al veel voor de moraal. Ik was meer ziek van de medicatie dan van de ontsteking. Het was nodig omdat ik er ook nog eens een bacteriële ontsteking bij had. Het lichaam moet zich niet alleen herstellen van de ziekte maar ook van al die medicijnen. Het lijkt er nu toch op dat het herstel is ingezet

 5. Och, even er eens uit zijn was vast al fijn.. de muren komen op een gegeven moment wel op je af denk ik, als je normaal, zoals jij, erg ‘outgoing’ bent. Het slechte weer neem je er dan maar bij hè.
  Het gebouwtje met die zeven torentjes blijf ik erg mooi en speciaal vinden.

  • Ik ben wel graag thuis en heb altijd wel iets om handen ,maar zo verplicht thuis blijven omdat je je te ellendig voelt om een stap buiten te zetten en niet eens de fut hebt om in de tuin wat te rommelen… tja dan voel ik me daar niet goed bij.
   Al was het een regendag ,er even uit zijn deed enorm deugd.
   Die duiventil is een prachtig historisch gebouwtje. Het hele domein is mooi onderhouden en zéér kindvriendelijk met allerlei dieren van varkens, konijnen, een paardje, een ezel, kippen, schapen en geiten. Ik vind het er zelf altijd leuk om er rond te wandelen. Maar op die dag was het niet aan te raden met die regen.

 6. Jammer van het weer maar het zal toch deugd gedaan hebben om er even op uit te zijn. De foto’s roepen herinneringen op. Het is daar leuk vertoeven.

 7. ik begrijp je helemaal , en gelukkig kan je er even op uit in die zo ik kon zien aan de foto’s en de link , fijne plek voor kinderen en hun grootouders
  ik wens je een voorspoedig herstel

Geef een reactie