Nog eens feest….

Mei en juni zijn in de familie feestmaanden. Veel verjaardagen vooral. Nu was het wel een speciaal feest van het op één na jongste achterkleinkind

Oskar werd 1 jaar.

Hij is geboren midden in de corona periode, we konden niet eens een bezoek brengen in het moederhuis. In dat jaar heb het ik kindje slechts éénmaal gezien in levende lijve! ( met uitzondering van verleden week op het communiefeest Margaux)

De ouders wilden iets speciaals maken van die eerste verjaardag. Ze organiseerden voor de hele familie een koffietafel in het Fort Napoleon in Oostende. Die koffietafel was in feite een uitgebreid dessert buffet en je kon van 15 tot 18 uur je bedienen van allerlei lekkers. Een ongedwongen en leuke sfeer in een mooi kader.

Een vriendin had een speech in mekaar gestoken en we werden allemaal uitgenodigd om plaats te nemen op de stoelen die klaar gezet werden in een soort halve cirkel. Een woordje van lof voor de jonge ouders en een overzicht van dit eerste levensjaar. Ook de overleden vader van kleindochter Emma werd betrokken met een witte hartvormige ballon . En de twee zusjes van Emma spraken ook een woordje. Ontroerend.

Daarna werden de stoelen bij de tafels gezet en kon iedereen naar hartelust proeven en smullen van het uitgebreide dessert buffet! Kijk maar even mee en ze bleven maar nieuwe dessertjes aanbrengen.

Jong en oud heeft zich te goed gedaan aan al die lekkernijen . Vandaag mag het wat soberder 😉

ps de foto’s zijn niet zo goed gelukt door de spots die in alle richtingen schenen!!

17 gedachtes over “Nog eens feest….

 1. Leuke feest gehad van Oskar. Mooie familie feestje gehad. Nu kunnen je zeker gaan vieren. Blijft corona dan weg. Ik hoop dit niet meer terug komt. Begin juni ook feestje? Je hebt heel groot familie. Fijne dag voor jou.

  • ja zeker fijn maar het noodlot achtervolgt mij. Of het nog komt door die covid weet ik niet maar momenteel heb ik een dikke darmontsteking en ik ben zieker van de antibiotica dan van de ontsteking zelf. Geen fut om logjes te maken.

 2. Het gaat maar door, dat feesten bij jullie.. leuk hoor!
  En komt er voor de overgrootmoeder van Oskar ook niet een mooie jubileum-verjaardag aan begin juni..? 😉

  • Neen Mizzd . Dat kroonjaar was verleden jaar midden in de corona! Het is wel gevierd maar stilletjes. Ik probeer het aan te passen, maar het lukt me niet. De layout is veranderd en nu weet ik niet meer hoe ik wijzigingen kan aanbrengen.

   • Oooh.. ja, die zijkolomtekst zette me op het verkeerde been!
    Ik heb dat ook gezien.. dat het allemaal weer veranderd is.. waardeloos hè.

 3. nou de foto’s zijn goed hoor , geven een goed beeld van dit mooie familie feest na de ellende van dat corona
  ja vandaag maar wat minder snoepen hihi

Geef een reactie