Vrolijk Pasen !

Ik weet het dat ik laat ben om deze wensen neer te schrijven maar het is echt en oprecht gemeend.
Ik hoop dat het een vrolijke ,leuke, feestelijke… dag is geweest voor allen die hier komen lezen!

Ik heb twee dagen genoten van de kinderen ,kleinkinderen en….achterkleinkinderen.
In de coronatijden hebben we elkaar bijna niet gezien. Ondertussen zijn er ook kinderen geboren die we amper hebben gezien laat staan in de armen konden nemen.

Ingrid en Luc (de oudste zoon en zijn vrouw )hebben ervoor gezorgd dat op Paaszaterdag hun drie kinderen mèt hun kinderen naar de Westhoek kwamen. En als verrassing nodigden ze de twee oma’s uit.

Hier alvast de foto , later het verhaal van het hele weekend.

Op de foto zie je de twee oma’s met de vijf achterkleinkinderen. Het jongste kind heeft de papa in een draagbuidel omdat die op dat ogenblik een dutje had gedaan..

20 gedachtes over “Vrolijk Pasen !

    • Ik heb het geluk om er mijn leeftijd niet uit te zien.
      Maar in juni word ik 81 jaar. Sedert WordPress overgeschakeld is weet ik niet meer hoe ik de aanpassingen moet doen. Ik ben bang om iets fout te doen. Ik moet op zoek gaan om dit uit te zoeken.

  1. Leuke familie foto heb je neergezet. Geweldig kleinkinderen heb je. Pasen is weer voorbij. Ik wil je bedanken voor verjaardag mailtje. Heel leuk. Ik wens jou fijne dag.

  2. De foto zegt het al:er zijn geen woorden voor de schoonheid van de schepping in jullie armen. Zo mooi. Wij blij dat je daarvan zo geniet!.
    Wilfried en Veva

Geef een reactie