Een tussendoortje….

Ik ben geveld… een flinke verkoudheid met lopende neus, tranende ogen , een blafhoest en hoofdpijn. Het is jaren geleden dat ik zo’n verkoudheid heb gehad. Ik kan alleen maar gissen waar ik die heb opgedaan. In elk geval ben ik er behoorlijk ziek van.
Het is eigenlijk geen onderwerp om dit hier neer te pennen.. Maar het is zo lang geleden dat ik dergelijke verkoudheid heb gehad. Juist in een tijd dat iedereen enkel maar denkt aan corona en recent met een soort buikgriep.
Ik heb in volle coronatijd een ernstige operatie ondergaan en daarna goed opgelet om geen corona te krijgen. En nu op een moment dat het mooi weer wordt en ik in de tuin kan beginnen werken, krijg ik zo’n zware verkoudheid. Niet leuk. Mijn beste vriend is momenteel mijn bed en de zetel , pijnstillers en een stapel zakdoeken…


17 gedachtes over “Een tussendoortje….

 1. Bij mij bleek die loodzware verkoudheid dus Corona. Ik had geen koorts. Jammer dat je je niet getest hebt, anders was je er nu misschien geruster in dat je extra immuniteit hebt?
  Wat je beschrijft is wat ik vorige week meemaakte.

  • Ik heb “geluisterd ” naar je en heb een test gedaan. Ben nu licht positief, volgens de apotheker niet echt corona. Maar die kan ik wel gehad hebben . Ben niet meer zo ziek maar heb nog wel een flinke “kopvalling” Kreeg er medicatie voor.

 2. Klinkt toch héél veel als de klachten die mijn oudste zus had na haar omikron-besmetting.. die voelde zich ook niet koortsig, maar had wel erge hoofdpijn.
  Beterschap in ieder geval.

  • Ik geloof echt niet dat het corona was( en is). Ik heb gewoon een zware verkoudheid opgedaan en was er ook behoorlijk ziek van. Niet warm genoeg aangekleed en wat in de tocht gestaan. Nog wat oppassen nu .

 3. Ik hoop gauw beter word. Ziek zijn is zeker niet leuk. Heel goed uitzieken Magda.
  ‿︵‿︵ʚ˚̣̣̣͙ɞ・❉・ ʚ˚̣̣̣͙ɞ‿︵‿︵Beterschap gewenst.‿︵‿︵ʚ˚̣̣̣͙ɞ・❉・ ʚ˚̣̣̣͙ɞ‿︵‿︵

Geef een reactie