Lente in mijn tuin

De magnolia de dag dat de zon niet scheen en de lucht voor een groot deel van de dag melkblauw en witgrijs was.( Saharazand was op komst! )
De treurwilg achteraan toont al wat groen en het grasveld voor en achteraan is flink geverticuteerd.
Het saharazand kwam overgewaaid en gaf ons mooi gekleurd avondlicht!
De Forsythia trekt zich op gang en overal bloeien nu de narcissen,
In de tuin heb ik hier en daar wat viooltjes geplant tussen plantjes die de winter overleefd hebben!
De magnolia is nu op zijn toppunt. Linksonder zie je een glimp van de forsythia die nu ook volop bloeit
Nog een vroege bloem van de variant muurbloem in wit en blauwpaars
De mini krulhazelaar

16 gedachtes over “Lente in mijn tuin

  1. Het gaat al de goede kant op met jouw tuin Magda! hier bij de overburen staat de magnolia ook al zo mooi.. hopelijk gaat het nog niet gauw waaien of regenen, des te langer kunnen we ervan genieten hè! 🙂

  2. Wat ziet jou tuin mooi uit. Magnolia heeft prachtig kleuren. Daar word ik zo vrolijk ervan. Narcissen bloeien echt geweldig bij jou. Het ziet goed uit.

    • Elk jaar bloeit de magnolia zo mooi en dit jaar langer dan anders omdat hij pas na de storm is beginnen bloeien en gezien die wat beschut staat geen last heeft van de wind die er toch altijd is aan de kust..

    • oei de tuin staat nu echt nog niet op zijn mooist. Veel planten bloeien nog niet. Maar de magnolia is altijd erg mooi in bloei en dit jaar bloeit hij volgens mijn gevoel langer dan andere jaren. De boom is maar beginnen bloeien na het stormweer en tot nu toe heeft het ook praktisch niet geregend. De twee kerselaars daarentegen bloeiden dit jaar praktisch niet maar kregen ineens hun bladeren.

Geef een reactie