Even afgehaakt…

…omdat ik na de griepprik me een tijdje belabberd heb gevoeld. De drie prikken (ook de booster) tegen corona zijn zonder veel last verlopen. Wel een tijdje ferme vermoeidheid maar dit ging over. Bij de griepprik heb ik precies een aanval van spierpijnen en sinusitis gehad, had het warm en koud en had ik zin in een winterslaap…

In één woord ik voelde me slap en ellendig. Gelukkig lag het hoogtepunt van alle ellende na het kerstfeest met de familie . Mijn schoondochter( verpleegkundige) had de prik gezet toen ik daar was.
Het mistig weer (tot heden) is voor mij ( sinusitis) ook geen aanrader om veel buiten te lopen en ik zoek het ook niet op nu ik het met hulp van medicatie alles onder controle heb. “Rusten en slapen is de beste medicijn ” zei mijn moeder altijd. Dat heb ik dan ook maar gedaan. En tussendoor naar zoeterige kerstfilms gekeken. hahaha. voor zover ik niet lag te slapen .
Nu ben ik bezig met kerstbrieven en kaartjes schijven. Verleden jaar had ik merkelijk meer kaartjes gekregen dan andere jaren .Wel minder kerstmailtjes. Ook dit jaar lijkt het aantal kerstkaarten dat ik ontvang in stijgende lijn te gaan. Dus ben ik maar aan het schrijven geslagen….

Het is lekker warm binnen en overal lichtjes die de duisternis moeten buiten houden maken het gezellig.

Eerst maar verder met kaartjes en brieven schrijven en dan kom ik terug want vòòr ik in een dipje viel ben ik er toch nog even op uit getrokken.

14 gedachtes over “Even afgehaakt…

  1. Het is daarbinnen bij jou heel gezellig en kerstig warm! Geniet ervan.
    We hebben een hele hoop prikken moeten verwerken dit jaar….. Ik hoop dat je snel weer beter bent.

    • Ik vreesde voor die griepprik . Mijn vorige huisdokter( is nu met pensioen) raadde de griepprik af bij mij omdat ik nogal fel reageer op medicatie. Hij gaf me dan een prik die me weerbaarder maakte tegen verkoudheden en dat hielp ook. Maar zoals de toestand nu is met corona werd mij de griepprik aangeraden. Ondertussen heb ik die nu wel verwerkt.

Geef een reactie