Ik zoek andere oorden op!

Neen ik ga niet op vakantie en ik blijf ook niet lang weg. Maar ik verlaat een paar dagen mijn hectische stad die volledig in het teken staat van het WK wielrennen. Ik gun het iedereen om te genieten dat alles een tijdje op zijn kop staat. In stad kun je bijna nergens meer parkeren of je moet naar de randparking rijden en vandaar met een shuttlebus naar het centrum . Je kan hier niet van west naar oost en als je de stad wil verlaten aan de kant waar ik woon moet ik via een omweg de A11 nemen. Die ga ik nu nemen want ik ga naar de Westhoek!

Op de Natiënlaan zijn praktisch alle winkels dicht wegens niet bereikbaar. Zelfs de Aveve en de Mcdonald zijn dicht hoewel die op een kruispunt liggen en enigszins bereikbaar zijn. Er waren al zoveel ongemakken met de aanleg van een nieuwe rotonde. Maar kom, dit nemen we er maar bij. Het komt misschien nooit meer voor dat hier de start van het WK wielrennen plaatsvindt.
Jullie kunnen uitgebreid dit kampioenschap volgen op alle media!! Veel plezier

15 gedachtes over “Ik zoek andere oorden op!

  1. Uit de brand ben je met zo’n spektakel in je woonplaats! Hier is de Tour weleens gestart, maar Rotterdam is gelukkig groot genoeg dat wij daar geen last van hadden. Het EK voetbal van eerder daarentegen..!
    Veel plezier in de Westhoek.. naar je zoon?

      • Ik zit nu wel naar de vrouwentijdrit vanuit Knokke-Heist te kijken.. ik herkende de Damsevaart van jouw blogfoto’s hahahaha!

    • Ja ik ben naar de oudste zoon en het is daar heerlijk rustig .. We reden oa ginder naar …de zee ;hihihi . Helemaal een andere sfeer in Nieuwpoort en Oostduinkerke. Die laatste stad is een beetje memory lane. Daar heb ik het later over. Het is ook het eerste logeerpartijtje sedert mijn laatste operatie meer dan een jaar geleden. Daarom doet het ook zo’n deugd om er eens helemaal uit te zijn. En door het WK geraken Serge en dochterlief niet tot bij mij in dat uurtje dat ze over de middag vrij zijn. De omweg is véél te groot! Dus reed ik ook via een omweg naar de autostrade richting Westkust.

    • Ja ik ben naar de oudste zoon en het is daar heerlijk rustig .. We reden oa ginder naar …de zee ;hihihi . Helemaal een andere sfeer in Nieuwpoort en Oostduinkerke. Die laatste stad is een beetje memory lane. Daar heb ik het later over. Het is ook het eerste logeerpartijtje sedert mijn laatste operatie meer dan een jaar geleden. Daarom doet het ook zo’n deugd om er eens helemaal uit te zijn. En door het WK geraken Serge en dochterlief niet tot bij mij in dat uurtje dat ze over de middag vrij zijn. De omweg is véél te groot! Dus reed ik ook via een omweg naar de autostrade richting Westkust.

Geef een reactie