1 meiMeiklokje
Meiklokje tingelingeling,
kom mensen zing, zing, zing.
We mogen het weer beleven,
alles barst van het leven.

Zonnetje straal, straal, straal,
over zee, berg en daal.
Mensen dans, dans, dans.
vlecht een madeliefjeskrans.

Koppeltjes zoen, zoen, zoen,
in Mei moet je het doen.
We mogen het weer beleven,
alles barst van het leven.

(internet onbekend)

13 gedachtes over “1 mei

 1. Het is weer voorbij gegaan in de weekend. Zo hard. Vandaag hadden heel erg druk gehad. Morgen ook wel. De 1 ste mei hebben we gehad. Jou tuinplantje en bloemen ziet prachtig uit. Ik hou wel erg van! Fijne avond.

  Like

 2. Gek dat jullie meiklokjes bolletjes hebben Ik heb er al jaren in de tuin maar die allemaal een wortelstok .Of bedoelde je de topjes van de bloemetjes die als klein topje uit de grond komen. ik vind het ook prachtige bloempjes die lekker geuren.

  Like

  • Nee, het waren echt kleine bolletjes.. zou ik opgelicht zijn.. héb ik helemaal geen lelietjes-van-dalen gekocht? hmmmm het zou wél verklaren waarom het niks deed! 🙂

   Like

 3. Van alle nieuwe plantjes die ik in onze opgeknapte tuin heb geplant, zijn de lelietjes-van-dalen de enige die niks hebben gedaan. Het waren bolletjes, maar ze waren in het zakje al wat uitgelopen.. ik dacht dat dat juist goed was, maar denk achteraf van niet. Enfin.. ik ga het nog weleens proberen, want ik vind het een schattig bloemetje, dat wij overigens nooit meiklokjes genoemd hebben hier.. dat ken ik alleen van de Belgen hehe.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.