9 gedachtes over “Internationale Vrouwendag

  1. […] Deze eerste staking is de aanzet geweest tot wat wij nu “de internationale dag van de vrouw” noemen. Elk jaar heb ik er een woordje over geschreven maar vandaag had ik de mogelijkheid niet om dit te doen. Nu het avond is wil ik deze dag niet zo maar laten voorbijgaan!! (klik) […]

    Like

    • Het is met de jaren al verbeterd. Maar ik heb veel meegemaakt in het begin van mijn carrière. Zoals waarom kom jij werken, blijf thuis en zorg voor je kinderen….je pakt werk af van de mannen… en dan die verwijtende taal alsof je als vrouw je werk niet aankan! Manmanman ,heb ik toch dikwijls op mijn tanden moeten bijten !

      Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.