Winterprik

De eerste winterprik hebben we gehad aan de kust.

Eerst een pracht van een zonsopgang en langzaam werd  het helder  en zag je alle struiken en ook het gras een laagje rijm hebben.
Door de vochtigheid en tegen het vriespunt aan bleef het een hele tijd zo mooi wit liggen. Het was stil in de straat en zelfs de bouwwerven in de omgeving maakten geen geluid.

Een zalig moment van een nieuwe dag.

 

 

11 gedachtes over “Winterprik

  1. Mooi gezicht bevroren op planten te zien. Komt weer even winter terug. Daarna gaat wat hoger temperatuur krijgen. Rijp zie je dan overal. Hard gevroren. Nu niet bij ons meer. De luchten is zeker prachtig kleur om te zien. Fijne dag.

    • Mooi was het die morgen zeker met zo’n mooie zonsopgang en langzaam werd het dan helder en zag je alles in de tuin nogal wit liggen . Deze morgen verwelkomde de regen me bij het opstaan. Zelfs poes hield het niet lang uit buiten! 🙂

    • Ik heb er echt van genoten ,vooral omdat het aan de kust niet zo dikwijls voorvalt. Maar ja het is al een hele tijd zo vochtig en dan merk ik wel dat ik voorzichtig moet zijn met die stomme sinussen van mij ! De winter mag voor mij droog , zonnig en koud zijn en zelfs met een pak sneeuw er bovenop. Veel gezonder dan het weerbeeld nu!

      • Voor mij ook hoor. Zoals het weer nu is, dat is helemaal niks. Het weekend was hier ook wel mooi en zonnig.

Geef een reactie