Gelukkig Nieuwjaar

Ik wens  iedereen in  2021 een mooi en gezond jaar toe. En dat we het jaar dat voorbij is vlug mogen vergeten.  Het is een jaar geweest waarin we konden nadenken hoe we bezig waren en ook even tot rust konden komen . Het jachtige leven is even stil gezet en ik denk dat veel mensen daar deugd van hadden. Back to earth, maar het mag niet blijven duren als je rondom  ziet dat zoveel mensen aan Covid-19 zijn overleden en andere  mensen niet alleen lichamelijk ziek worden maar ook geestelijk. Dat er armoede ontstaat en dat jongeren de  zin van het leven kwijt raken.
Ik hoop oprecht dat  we binnenkort terug de draad mogen oppakken en verder gaan met ons leven en hopelijk met meer aandacht voor onze medemens.

9 gedachtes over “Gelukkig Nieuwjaar

  1. Het was zeker rot jaar gehad. Het is steeds niet voorbij. Maar ander kant moeten wel mensen vaccinatie gaan halen. Anders het blijft dit probleem. Dan kunnen meer doen. Ik hoop van harte deze jaar wat meer kunnen doen. Ik twijfel eraan. Pffff…Nog bedankt voor lieve kaartje en mail. Erg lief van jou Magda. Op deze mooie dag willen we graag gelukkig nieuwjaar 2021 wensen.
    Lieve groetjes,, Jacqueline en Ferry.

Geef een reactie