13 gedachtes over “Leve de kapper!!

 1. Gelukkig heb je alvast afspraak gemaakt. Mijn haar groeien ook lang. Ik ben al 7 maanden niet meer geweest. Ik durft nog niet naar de kapper toe. Dan moet ik bus nemen. Daar ga ik zeker niet in. Brr.. Corona tijd is vreselijk tijd. Onze ia afgelopen dinsdag naar de kapper geweest. Wat een verschil zijn haar. Grappig plaatje en foto’s staan. Je zult volgende weel mooi uit. Thanks van prachtig bloemen foto gedaan bij ons. Ik weet dat je familie missen. Het doet dan pijn. Komt ook weer goed Magda. Ik leef met je mee. Fijn weekend voor jou.

  • Ik heb het geluk dat mijn kapster vlakbij woont en ik er te voet naar toe kan! Ik zal blij zijn dat mijn haar weer wat in model zal liggen!
   Ik blijf ook liever thuis, ik vind het zo akelig om met zo’n mondmasker rond te lopen. Gisteren was ik met een vriendin te voet en ver van elkaar op boodschappen in de winkelstraat. De winkels zijn wel allemaal open maar je ziet weinig mensen in al die winkels die kledij en schoenen verkopen.. Het is ook een heel gedoe als je iets wilt aanpassen. Ik wacht nog wel even om nieuwe spullen te kopen. Het voornaamste nu is dat je voedsel kan kopen want zonder kan je niet hé !.

 2. Ik heb een origineel coronakapsel momenteel. Binnenkort even afspraak mken met de kapper. Mijn vrouw moet nog 2 weken wachten tot zij aan de beurt is.

  • Typisch voor mannen hé! Die zien niet dat een kappersbeurt nodig is wil een vrouw zich goed voelen!! hahaha!
   Ik vind het mooi van de kapster dat ik zo vlug kan gaan. Ik moest bij haar zijn de dag dat de lockdown inging en wellicht heeft ze gedacht ” ik neem haar maar eerst” Ik ben een goeie klacht , denk ik!! 🙂

 3. Heb maandag meteen gebeld en kon pas.. 27 mei terecht! Nou ja.. dan die dikke twee weken er ook nog maar bij hoor.. m’n haar is toch al lang. Maar grijzer wordt het niet hehe.. sterker nog.. als het wat langer is blijkt m’n haar van voren ook nog niet helemaal wit..! 🙂

  • Ik had een afspraak bij de kapper de dag dat de lockdown inging.De kapster liet weten dat ze de daum naar 4 mei zou brengen. Maar dat was buiten de Veiligheidsraad gerekend. Dan maar weer opgeschoven naar 19 mei en dat is nu mogelijk. Ben blij dat ik van die bos haar zal verlost zijn.

 4. Ik heb er zelf de schaar in gezet, en wat uitgedund met de effileerschaar. Sorry kapper!
  Het duurt nog zeker 3 weken voor ik terecht kan. Ik liep erbij als een schandaal.

Geef een reactie