Daarvoor doe je het…

Marc ,mijn schrijfzoon was jarig in Januari. Door omstandigheden werd het niet zo uitbundig gevierd op de dag zelf. Eén van zijn vroegere begeleidsters wilde dit toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan en ze organiseerde een klein etentje in een mooi restaurant in Lokeren. Zij nodigde niet alleen mij uit ook maar de huidige begeleidster en natuurlijk ook de vriendin van Marc. Een prachtig koppel.
Gisteren was het zover. De trein bracht me ( probleemloos  😉 ) naar Lokeren en we beleefden een mooie middag en namiddag.

Kijk eens hoe Marc straalt . Daarvoor doe je dat toch graag hé !

Na het lekker etentje zijn we nog even gaan wandelen in Lokeren
( zonder de huidige begeleidster van Marc want die had nog andere verplichtingen)
en was er nog een fijne verrassing voor mij.
Nog even de foto’s uitzoeken en dat toon ik dan morgen!

 

10 gedachtes over “Daarvoor doe je het…

  1. Gelukkig heeft toch klein gevierd. Zo kan het ook. Geeft toch goed gevoel met de elkaar. Het was evengoed gezellig dagje vermaakt in de restaurant. Het ziet goed uit. Mooie foto’s. Geweldig voor jou……

    • De exbegeleidster( zij is nu op pensioen en ik ken haar ook al lang) vond het niet kunnen dat zijn verjaardag niet gevierd werd met de mensen die hem nauw aan het hart liggen. Zij heeft ervoor gezorgd dat het een mooie dag werd in een chique restaurant. Ik was daar volmondig mee akkoord en hebben de kosten gedeeld!

    • Wat is die gelukkig als ik zelf eens tot Lokeren kom en nu kijkt hij al uit om wat later af te komen tot bij mij! Dat gaat allemaal vlot omdat ik ondertussen die ex begeleidster en de opvolgster goed ken en zij zijn ook altijd welkom bij mij. Mars kwam indertijd alleen met de trein ( met wat hulp van de conducteur) Maar gezien er zoveel onverwachte wijzigingen( van trein en van spoor…) zijn vind begeleid wonen het maar beter om iemand mee te sturen. Marc maakt zich anders zo nerveus .

Geef een reactie