Het lichtkunstfestival

“De kustgemeente Knokke-Heist werd voor de tweede maal omgetoverd tot een spectaculair lichtsprookje in het thema van De Kleine Prins. Dit jaar gaat het verhaal verder en neemt de Kleine Prins de bezoeker mee naar zijn planeten. Jong en oud worden ondergedompeld in een wereld vol verwondering, verrassing, emotie en poëzie met spectaculaire lichtkunstinstallaties.”
Op de allerlaatste avond hebben mijn vriendin en ik het parcours afgewandeld : stukje Zeedijk , Kustlaan en Dumortierlaan tot aan het Van Bunnenplein. . Achteraf bleek dat we één lichtinstallatie niet gezien hebben , te vinden aan de achterzijde op het Lichttorenplein.
Ik geef geen commentaar op hetgeen ik gezien heb, ik laat het aan jullie over !

 

Voor deze boekenwinkel was het een gelegenheid om reclame te maken voor ” De Kleine Prins”

Aan de nieuwe redderspost hoorde je voortdurend geblaat van schapen. Ik kon echt geen mooiere foto maken en heb er maar een verlaten kerstboom op een gesloten terras ernaast bij gezet!

In dit planetarium was het ofwel te donker, of te hel verlicht of te flikkerend licht. Maar toch een poging.

De Dumortierlaan was helemaal verlicht door het groot aantal  kerstbomen met flikkerende lichtjes en de H.Hart kerk deelde mee in de verlichting.

Ambiance  aan de Icebar op het Van Bunnenplein.

6 gedachtes over “Het lichtkunstfestival

  1. Wat is daar mooi om te zien. Zoiets hebben wij nooit gezien. Afgelopen twee weken zijn wij helemaal niet eruit geweest. Alleen kleine dingen doen. Maar gelukkig kan ik van jou verhaal en je foto’s van genieten. Mooie foto’s.

  2. lichtkunst… meerdere steden brengen dergelijke evenementen in de maand december…

    en hier heb ik getwijfeld om er eens heen te gaan

    maar de “De Kleine Prins” vond ik als thema niet zo interessant…

    wel knappe foto’s, wat niet gemakkelijk is

    prettige dag

Geef een reactie