17 gedachtes over “Fijne Feestdagen !

 1. Een (te late) mooie kerst voor jullie, maar zoals je zelf schrijft, mag dit gevoel een gans jaar duren.

  Een mooie foto, met de juiste trui!

  Een gezond tevreden 2020 voor jou en je familie.

  • O ja het is een mooie kersttijd geworden. Eerst bij mij thuis op zondag 15 december en de afgelopen dagen bij Serge en vandaag bij Sandra. En tussenin nog een etentje met de vriendin en haar man bij mij thuis .Zij heeft me maandenlang geholpen met aanvankelijk het huis wat opruimen en later met boodschappen Maar nu wordt het toch even uitpuffen!
   Ik hoop dat jij gezien de omstandigheden rustgevende kerstdagen hebt gehad.!

   • Och, wij sluiten ons altijd af met kerst.. even geen nieuws van buitenaf. Maar het slechte nieuws bleef wel komen in de familie net vóór de kerst.. dus dan heb je zo’n isolement wel even nodig om toch te kunnen genieten van de kerstsfeer..

Geef een reactie