Ik kon het niet laten…

…om naar de kerstversieringen te gaan kijken in een tuincentrum. Hoe krijgen ze het voor mekaar om elk jaar een totaal andere show van kerstspullen tentoon te stellen. Het is in elk geval heerlijk om rond te lopen en te snuisteren, en vooral….om ideetjes op te doen want met de jaren heb ik al zoveel kerstgerief verzameld ! Maar in het tuincentrum kun je met een paar accessoires een nieuwe kerstsfeer scheppen in eigen huis.

 

Zou het helpen wanneer ik al mijn wensen post in deze brievenbus?

Een verwen thee/koffie  en gezellig wat bijkletsen  in de cafetaria met de twee vriendinnen was  het orgelpunt van deze namiddag. De maandelijkse reünietjes zijn een paar keer niet kunnen doorgaan. De draad is weer opgepakt…

14 gedachtes over “Ik kon het niet laten…

  • Leuk om daar rond te lopen en ideetjes verzamelen en daarna nog ene koffietje/thee toe. Ja want je moet toch even bekomen van al hetgeen je daar ziet hé 🙂
   Ook hier komt de kerstboom pas als Sinterklaas terug naar Spanje is vertrokken!

 1. Prachtig! Stilaan kom ik zo in de sfeer. Nadat de sint een bezoekje heeft gebracht, schiet ik hier huis in actie.
  De tuincentra zijn rond deze tijd (te?) verleidelijk.

  • Eigenlijk wel jammer dat de Sint op die manier wat vergeten wordt. Maar de Kerstboom in huis komt er pas nadat de Sint terug naar Spanje is! Verleidelijk of niet ik heb geen zotte uitgaven gedaan maar wel ideetjes opgedaan ! Het is nu in om glazen accubaken vol te stoppen met kerst tafereeltjes. Ik ben vergeten om er een foto van te maken.

 2. Voor ideeën opdoen is het ideaal.maar heb al zoveel dat ik jaren kan kombineren.Veel kopen doe ik dus niet meer.Zal de kerstboom dit jaar begin december zetten zodat als ik thuiskom uit het ziekenhuis hij staat

  • Veel koop ik ook niet meer hoor! Na al die jaren kan ik een paar jaar an elkaar de kerstboom in andere kleuren versieren. Toch kan je nog altijd weer ideetjes opdoen en dat hoeft echt niet zoveel te kosten. Jaren geleden trokken mijn man en ik na de feestdagen naar Ikea en kochten ons dan te pletter aan kerstgerief tegen bespottelijke prijzen. Dus gerief genoeg!

  • Je hebt gelijk hoor, maar ik kon het echt niet laten. Met de kerstboom doe ik het wel. Eerst Sint terug naar Spanje en dan pas zet ik een kerstboom. Maar het is zo aantrekkelijk om in zo’n groot tuincentrum rond te lopen. Het was ook zo koud vandaag en de nevel die er de hele dag hing maakte het nog kouder. zodat de goesting om te wandelen er niet in zat.

   • Hahaaa.. maar ik doe dat dus ook, ga denk ik komende zaterdag even kijken.. alleen post ik er pas na Sinterklaas over! 😉

Geef een reactie