Mosselen

Gisteren was het zo’n bar slecht weer , de regen viel met bakken uit de lucht .Toevallig had één van de vrienden van de seniorenvereniging me juist op deze dag uitgenodigd op een mosselfestijn!
Een héél gezellige middag en namiddag met een paar vrienden want we gingen na het eten “bijlange nog niet naar huis”.Het was zo leuk dat we er allemaal geen erg  in hadden dat het buiten zo ‘n slecht weer was. Ik heb  het enkel gemerkt toen ik huiswaarts reed vòòr het duister werd. Ik was wat blij toen ik behouden thuis kwam.

Zij is degene die me na mijn operatie moreel héél veel geholpen heeft. De andere vriendin ,een oudcollega, heeft de praktische kant (tot heden nog altijd ) op zich genomen.

Altijd ambiance bij deze lieve gastvrouw . De mosselen waren lekker en alleen de lege schelpen bleven over. Na de maaltijd iedereen de keuken in om de boel op te ruimen.
En de namiddag werd afgesloten met een lekker ijsje met veel fruit en een koffie. Geef mij maar thee.

13 gedachtes over “Mosselen

  1. Niks zo leuk als een gezellige tijd in goed gezelschap.. en het liefst met nog wat lekkers te eten dan hè.. maar voor mij zijn dat géén mosselen brrrr! 😉

  2. Gisteren was bij ons de hele dag geregend. Wat heerlijk dat je zoveel goede vrienden hebt. Lekker gezellig daar. De lol in. Mosselen ben ik gek op. Mmmm… Ferry lust helemaal geen vis soorten. Leuke foto’s geworden.

    • Goede vrienden leer je kennen als je zelf in de put zit of ziek bent. Ik heb ze leren kennen die vrienden en dan nog meestal zijn het mensen van wie je het minst verwacht. Zodra ik het aankan mogen ze zeker bij mij eens langskomen!

Geef een reactie