Een impressie van…

De Nacht van het Zoute.

“Tijdens deze VIP laatavondshopping, op de eerste vrijdag van augustus, palmen modeshows en andere animaties de bekende badplaats in. De mooiste boetieks van Knokke openen hun deuren om jou de nieuwste collecties te tonen en je te verwelkomen met een hapje en een drankje, terwijl dj’s zorgen voor de juiste beats. Op het programma: verschillende voordelen in elk van de deelnemende boetieks langs de fashionroute, maar ook goodie bags met mooie geschenken!” (Gemeentebestuur Knokke-Heist).

Het was jaren geleden dat ik eens die avondshopping had gedaan en ik wilde wel eens zien hoe het er nu aan toe ging!
Samen met mijn vriendin wandelden we  tot aan de kustlaan. Mijn auto had ik op de parking van de carrefour gezet .
Het was 20 uur , dus nog redelijk vroeg voor een laatavondshopping toen we in de kustlaan arriveerden maar het was er al behoorlijk druk. Ik toon jullie een impressie wat we op onze wandeling zagen.

Bij het terugkeren zagen we het allebei niet meer zitten om dat hele eind te voet te doen. De busroute was verlegd( normaal rijdt die door de Kustlaan) en we wisten niet goed waar we die nu konden nemen om terug te keren.
Je zag op de hele route enorm veel fietsen staan. Dat hadden we beter ook gedaan maar ja vriendin fietst niet meer en ik dacht dat het wel zou lukken om heen en terug te voet te doen. Het lukte niet en toen zagen we een eindje buiten de drukke Kustlaan een rij taxi’s staan de chauffeurs waren wellicht zeker  dat velen laat op de avond/nacht een taxi konden gebruiken en we zijn per taxi teruggekeerd tot de plaats waar mijn auto stond. De prijs viel echt mee, nog geen nachttarief  🙂

6 gedachtes over “Een impressie van…

  1. Het was druk geweest op die avond. Het is daar wel gezellig om vanavond toe te gaan. Leuke muziek hebben daar in de buurt. Hebben wel leuke auto’s hebben daar. Leuke foto’s. Was voor jou eerste uitje op die avond. Fijne dag.

  2. Een drukte van belang.. ziet er wel gezellig uit.
    Maar dat ze die mooie glazen overal maar neerzetten.. kan toch ook gewoon teruggebracht worden hè.. dat is weer die nonchalance van tegenwoordig waar ik me geregeld aan erger.

Geef een reactie