Havenfeesten in Blankenberge

Een verkleedpartij, zo kwamen we ook in de sfeer van de havenfeesten!

Dit bootje droeg de toepasselijk naam van “Speelman” !

Met de reddingsboot kon je een tocht in zee maken.

We bleven een beetje uit de buurt van deze haringrokerij : Op de foto niet zo goed te zien maar de rook zorgde ervoor dat je helemaal naar de haring rook!

Geen havenfeesten zonder de kleine stoet over het vissersleven. De shantykoren en de volksdansen lieten we dit jaar aan ons voorbij gaan. Veel te warm …


Animatie in de stoet

Wij zaten  in de schaduw op een terras want het was werkelijk te warm om lang in de zon te staan.
Rond de klok van 16 uur koelde het af en deden we nog een wandeling langs de zeedijk .

Waar is de zee! ?

In de rij voor een ijsje!

Nog even het oude stadhuis binnen om naar een tentoonstelling te kijken. Super mooie beelden vnl sprookjesachtige vissen. Ik mocht van de artiste welgeteld één foto maken. De keuze was moeilijk…
  Toen was het tijd om de tram huiswaarts te nemen. Een mooie en gezellige dag was het. We hadden elkaar al maanden niet gezien. Deels mijn schuld ik voelde me te ziek om veel bezoek te hebben.

9 gedachtes over “Havenfeesten in Blankenberge

 1. Ja voor zoiets is mijn vriendin altijd wel te vinden. Wel een grappige manier om je te laten fotograferen. Je betaalt 1 euro( voor de kledij die je aantrekt) en de man maakt met je eigen gsm zoveel foto’s als je zelf wilt.

  • Ik had beloofd om te komen en wilde de Blankenbergse vriendin niet teleurstellen. Lang hebben we niet rondgelopen en ons neergezet op een terras waar schaduw was. Het was werkelijk te warm die dag. Maar toch was het genieten want ik had haar al lang niet meer gezien. Ik had al die tijd ook geen behoefte aan bezoek. t Was me allemaal te zwaar . De andere dag dan maar wat méér gerust hé !

 2. Hoezo ‘schuld” ? Ziek zijn of worden, daar kan je toch niets aan doen.
  Gelukkig hebben jullie een mooie uitstap gemaakt samen.
  Mooie foto van dat verkleedpartijtje.

 3. Nope.. op m’n vaste pc kan ik echt niet meer reageren op je blog.. op de laptop gaat het nog.
  Dat was een prachtige uitstap.. zó veel te zien!
  En ik herken de mama van Inge hè.. hoop dat het goed gaat met hen allebei.

 4. Fijn dat jullie een fijne dag hadden maar 30° is ook voor mij te warm. Knappe foto’s van de feestelijkheden en de foto van jullie samen is schitterend gelukt

  • Ja voor zoiets is mijn vriendin altijd wel te vinden. Wel een grappige manier om je te laten fotograferen. Je betaalt 1 euro( voor de kledij die je aantrekt) en de man maakt met je eigen gsm zoveel foto’s als je zelf wilt.

Geef een reactie