Lente

Toen we in het vorige logje naar het Zwin reden moesten via Sluis omrijden en dat deden we niet via de gewone weg maar we reden via de Burkeldijk, een landelijke weg waar nog bunkers van de 2e wereldoorlog te zien zijn . Je komt in St Anna ter Muiden vlakbij Sluis op de gewone weg uit.

Hoewel het bitter koud was  kreeg je in dit pittoreske dorpje toch het gevoel dat het lente was! Een dorpje waar de tijd is blijven stilstaan.

Er is kwistig met grenspalen omgesprongen om de grens tussen Belgie en Nederland te markeren. Je ziet er eentje in de Zwingeul zelf( of zijn er twee?), op het wandelpad naast de Zwingeul, in de landerijen in Cadzand en hier eentje op de Burkeldijk.
Daar ben ik toch even uit de auto gestapt: staat het bankje nu op Belgisch grondgebied of niet?

 

.

.

Ps Ik ben de draad van mijn gewone leven (al is het nog langzaam aan) terug aan het opnemen. Van de verloren 20 kg ben ik nu toch al 5 kg  bijgekomen. Dat zorgt er ook voor dat ik me niet meer zo slap en ijl in het hoofd voel , veel rusten is evenwel nog steeds nodig  : Ik moet er nog niet aan denken om een hele dag op stap te gaan. Korte wandelingen in gezelschap van mijn vriendin wiens arm ik kan nemen als ik het even lastig krijg.
Op de blogs heb ik al rondjes gedaan om wat bij te lezen. Onmogelijk om alles bij te lezen, lieve mensen, mijn achterstand is veel te groot.
Vorige donderdag zijn we weer gestart met de maandelijkse reünie met twee oud collega’s . Wat deed dat deugd!  Een paar foto’s komen er aan.

6 gedachtes over “Lente

  1. Nee, dat moet je niet eens proberen, om alles bij te lezen.. dat kan ik na een paar weekjes vakantie al amper, laat staan na máánden.
    Gewoon lekker rustig aan weer verder bloggen.
    Mooi die narcissen overal hè! Had je in dat grensgebied niet dat je gek werd van je gsm.. dat ie de hele tijd laat weten in welk land je bent ? hahahaha.. heb ik met een wandeltocht weleens gehad!

  2. Gelukkig gaat goede kant uit met je. Je kan klein beetje wandelen. Rustig opbouwen. Je moet steeds herstellen. Wat fijn dat jou iemand steunt. Je foto’s van deze omgeving is zeker mooi Magda. Komt goed met je. Fijne dag.

Geef een reactie