Room with a view !

Dit is méér dan twee weken mijn dagelijks uitzicht geweest! De foto’s zijn niet scherp: vóór het raam is er nog een soort glazen scherm : het ziekenhuis A.Z Zeno in Knokke-Heist.

 

Ik heb sneeuw gezien en regen en zonneschijn  en mist. Alleen de eerste dagen lukte het me (fysisch) niet om foto’s te maken. De zonsopgangen en -ondergangen waren spectaculair. De sneeuw toverde het landshap mooi wit en de mist verborg het dan weer. Het eerste eten was een zaligheid!

10 gedachtes over “Room with a view !

  1. Goedemorgen Magda,

    Twee weken in ziekenhuis klinkt niet zo best met jou. Hopelijk gaat je gezondheid beter gaat. Het nogal wat met jou. Je foto’s uit zk met uitzicht is zeker mooi gezicht. Zo eten is niet zo zwaar voor je darmen. pfff… Hun moet het weten in zk. Beterschap gewenst. Knuffeltroost van ons. Misschien helpt beetje.

  2. Twee weken in het ziekenhuis..!? wow.. met een open hart operatie ben je tegenwoordig al na een weekje weer thuis.. ik dénk dat er dingen uitgeprobeerd moesten worden, vóór dat je weer een beetje normaal kon eten? of was eten helemáál niet meer mogelijk zonder pijn?
    Ik hoop in ieder geval ook dat alles nu weer wat beter gaat!
    Die uitzichtfoto’s zijn heel bijzonder! 🙂

Geef een reactie