Prettige Feestdagen

Ik wens iedereen een heel mooie Kersttijd!

Zelf ben ik verre van genezen . Ik heb een paar keer na elkaar een darmontsteking -nu van bacteriële oorsprong- gekregen.  Die is enkel maar te genezen  via antibiotica en daar zie ik zo van af. Er is ondertussen ook een middel gevonden waardoor ik tenminste voedsel kan binnenkrijgen zonder al te veel last te hebben van de slokdarm en de maag.
Begin januari moet ik terug naar het ziekenhuis voor onderzoek. Duim je mee met mij dat alles goed komt? Ik hoop oprecht dat de verbetering zich doorzet en ik niet telkens een terugval heb.
Colitis Ulcerosa is chronisch maar te onderdrukken. Alleen de nevenverschijnselen maken het moeilijker en zeker als je gevoelig bent voor medicatie.

11 gedachtes over “Prettige Feestdagen

 1. Het inchecken van vlucht 2019 is aangekondigd .De vlucht duurt 12 maanden. Tussenlandingen zijn : vooral terug een goede gezondheid, liefde en vriendschap. Goede zeis een gelukkig nieuwejaar.

  Liliane

  • 27 december 2018 om 23:43

   Het inchecken van vlucht 2019 is aangekondigd .De vlucht duurt 12 maanden. Tussenlandingen zijn : vooral terug een goede gezondheid, liefde en vriendschap. Goede zeis een gelukkig nieuwejaar.

   Liliane

 2. Ik duim mee voor een betere gezondheid in 2019!
  Ik duim ook voor de beste medicatie, zonder nevenverschijnselen.
  Houd er de moed in.
  Ik hoop dat je deze dagen toch ook wat kan ontspannen.

 3. Ik wens dat je vlug weer de oude bent
  prettige feestdagen en een zo gezond mogelijk 2019
  Zal zeker aan je denken als je weer eens naar het hospitaal moet

Geef een reactie