De jaarlijkse BBQ

Om het eens plechtig te zeggen: ik heb mijn rentrée gemaakt in de seniorenvereniging. Sedert einde mei was ik naar geen enkele sportieve bijeenkomst meer gegaan en had ook verschillende uitstappen niet meegemaakt.

De reden heb ik al in vroegere logjes vermeld. Even meedelen dat ik gisteren opnieuw naar het ziekenhuis was voor een onderzoek . Niet zo leuk : wat pijnlijk en achteraf weer wat slapjes . Weer een dagje rustig aan doen.
Maar deze keer werd een lichte verbetering vastgesteld. Een hele opluchting. Na een maand terug “nazicht” en zal de uitslag van de bloedonderzoeken bekend zijn. De directe aanleiding van deze ernstige opstoot wil de dokter achterhalen. Ondertussen medicatie verder nemen en  niet teveel hooi op de vork nemen. Zucht !

Het was een blij weerzien, want na al die jaren zijn we één grote familie geworden.
Het weer was die dag winderig en bewolkt en buiten zitten op het terras zat er niet in. Niemand die er om gaf zeker niet  na die hitte van de voorbije dagen.

Ik heb zoals gewoonlijk de  foto’s gemaakt en ook gezorgd voor de tafelversiering. De bloemstukjes werden achteraf dan meegenomen door hen die dit willen. Het is elk jaar om ter eerst een bloemstukje  voorbehouden. Deze keer ben ik naar de bloemenwinkel gegaan want in de tuin was er niets dat bruikbaar was om een mooi stukje te maken!
De beenhouwer zorgde voor het feestmaal buiten op het terras en iedereen mocht dan zijn bord opscheppen met groenten op de uitgestalde tafels en vlees, vis  en frieten legden de twee mannen van dienst op ons bord.

Op één van de foto’s zie je een berg  aarde liggen : de werken zijn gestart voor de nieuwe voetbalvelden en accommodatie  voor Club Brugge !

De dj  was één van de senioren die jarenlang dj is geweest. Hij had een aangepast muzieklijst gemaakt . Succesnummers uit de jaren ’60 die tegenwoordig ook dikwijls te horen zijn op de radio.
Een jongeman werd gehuldigd bij zijn drie overwinningen dit jaar aan de Special Olympics Belgium. Hij straalde bij al deze aandacht en zeker met zijn cadeaubon waarbij hij muziek kon kopen die hij graag hoort.
Na de taart en koffie werd er nog een tijdje gedanst  en zij die niet dansten konden lekker bijpraten. Echt een geslaagde dag.

 

 

 

17 gedachtes over “De jaarlijkse BBQ

  1. mooie sfeerbeelden heb je er gemaakt Magda

    toch goed dat je er aanwezig kon zijn

    beterschap !

    Ps :Door een computercrash zal ik voorlopig minder actief zijn op de blogs

  2. Het ging er daar heel gezellig aan toe, zo te zien. Het een beetje rustiger aandoen is zeker geen overbodige luxe, maar af en toe moet men ook eens onder de mensen komen, natuurlijk. Ook dat is heel belangrijk.

  3. Gelukkig kon je partij wezen doen. Bloemetjes is zeker prachtig om te zien. Toch fijn dat je beter gaat met je. Gewoon rustig opbouwen. Sterkte nog.

Geef een reactie