Het is me gelukt!

Na dagen kopiëren is het me gelukt om mijn oude blog van einde 2011 tot juli 2016 op te slaan in een word document. Dat ging nog het vlugst.  In het begin vlotte het niet goed , maar gaande weg begin je trucjes te kennen om het vlotter te laten verlopen. Je kon het enkel in delen van een paar dagen kopiëren omdat de blog zo was ingedeeld door skynet.
Ondertussen heb ik ook gezocht naar de geuploade  blog van de jaren ervoor. Ik ben nl beginnen bloggen sedert einde 2005 ! Op die opgeslagen blog  klikte ik niet zo vlug omdat je als je iets wilde terugvinden het via de bestaande blog rapper terugvond . Gelukkig herinnerde ik me dat je het woordje index moest vinden in die lange lijst en na enig zoeken vond ik het juiste woord(want index staat er meer dan één keer in).

Ik heb nu bij de Favorieten kunnen toevoegen: ” kinderen en kleinkinderen archieven” en daar heb ik àlle jaargangen van 2005 tot 2016 teruggevonden en het werkt nog ook!!  Ik had me dus de moeite kunnen besparen maar dat wist ik niet op voorhand. Maar ik moet maand per maand openen . Nu heb ik het jaar per jaar vanaf 2012 tot 2016 .

Ik heb copie-paste gedaan en per jaargang opgeslagen( om eventuele problemen met de grootte te vermijden). Zo heb ik nu vijf jaargangen( van 2012 tot en met 2016 ).
Het is nog enkel zoeken om het juiste woordje “index” te vinden  zodat ik gewoon mijn blog zie van 2005 tot 2012( de laatste keer dat ik die heb geupload) zoals die nu nog te zien is op skynet.

Val niet om dat zijn in totaal 6369 pagina’s en 329 904 woorden !!!!

Bye bye Skynet , ik heb met plezier geblogd op jullie site tot je mij om een of andere voor mij onbekende reden hebt buitengesloten!!

11 gedachtes over “Het is me gelukt!

 1. Amai, wat een moed. Gelukkig kon ik alles probleemloos overzetten naar wordpress.
  Zou eigenlijk beter nog eens zien of ik mijn oude skynetblogs kan exporteren naar een bruikbare file, weet dat die mogelijkheid ergens bestaat.
  Of beter: de WordPress nu exporteren. Maar goed, het is maar bloggen hé.
  Ik hou wel van mijn blog, maar er zijn belangrijker dingen in het leven.

 2. Geweldig magda.. alles toch compleet! Ik mis een paar maandjes maar och.. de foto’s heb ik natuurlijk wél nog allemaal.. en ik schrijf toch meestal van foto naar foto hahahahaa!

 3. Het heeft me al die tijd verbaast dat Skynet zo lang bestaan heeft. Het was niet bepaald het paradepaardje van Belgacom/Proximus en ik herinner me hoe één werknemer er danig tegen gewerkt werd, dat hij er de brui aan gaf en voor een concurrent ging werken. WordPress lijkt me toch een betere keuze.
  mvg,

Geef een reactie